Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, April 28, 2011

Karaoke Sebelum Pulang

Lepas Khyra potong kek sesi berkaraoke pulak... Weeee sangat suke..... ^_^

Malu tau nak nyanyi depan orang ramai suara dah la tak sedap... Nasib manjer i Yana ada.. Takdelah orang perasan sangat suara i yang tak sedap ni.. hehehe.. Aku jadi backup singer ajer.. =)

Kami yang enjoy.. Masa ni Dynas tengah sibuk layang tetamu yang datang so tak sempat nak join karok dengan weolussss..

Praktis nyanyi next week nak karaok ke ngan Ceeramoon.. Manjer jangan lupe next week kite karok okey.. Dah 2 minggu extend ni.. Aku ngan Yana dah praktis vokal ni.. hahahaha

Sesi bergedik dengan present Khyra.. Motif nak buat muke cute ala2 minnie mouse tah apa2????? =P

Dah takde keje la ni..

Pelbagai aksi sebelum kami pulang...

Tibe2 Dynas menyelitkan bergambar dengan kegedikkan aku dan yana... Budak kecik yang ada bersama kiteorang nama die Mira.. Cute jer mimik muke Mira ni.. Buat apa nampak comel jer.. Cube aku ngan Yana tah apa2 tah... ahahahaha~

Kol 9 gerak balik en.suami dah tunggu kat umah mau ajak dinner.. Makan lagiiii..... =D

piece : kathyjem

10 comments:

sha a.s said...

semua comel...

Shu Shinju said...

best giler!!

kathy jem said...

Sha : tqvm sha.. hehehe ;D

kathy jem said...

Shu : best sangat2..dapat karok setelah sekian lama mengidam..ekeke

wanda arry said...

Dynas tinggi giler.. n semua sngt2 comel taw

**Bila Comel Jadi Comot** said...

hahah makan makan makan lagi jnji u maintain slim n river la sis

kathy jem said...

Wanda : serius...dynas sngt tinggi dan cantek.. ;)

kathy jem said...

Comel : takleh mkn bnyk la comel..nnti badan besar tk cun..hahahaha =P

lyana said...

adushh terserlah kekurusan aku time ni... huhuhu dah la kurus gedik la tuh !! hahahaha

kathy jem said...

Yana : tu la dlm gmbr lagi terselah kekurusan ko.. ;)