Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, August 25, 2011

Bangsar Village 1 Plan B with Manjer2 ku!!!

Berbuke puasa gak aku ngan manjer2 aku ni... Berapa kali cancel nak berbuke sama.. Last2 minggu terakhir ni gak kiteorang dapat berjumpa.. Next week dah nak raya..

Sebelum tu aku ke Sg. Besi ada kerja kena buat kat sana so balik dari Sg. Besi singgah umah Eira ambik pompuan ni coz kalo nak tunggu ciput takut tak sempat.. So ondway aku nak balik singgah umah Eira dulu ambik die ngan Keisha.. Dalam kol 5 kiteorang sampai di BV1..

Jam menunjukkan awal lagik so kami shopping2 di Bangsar Village 2 dulu.. Yeahh!! aku dah beli kasut raya.. weeee!!! tu next entry yer... :D

Apa macam orang rambut baru.. Ada banyak hepi.. **Hepi hepi hepi...

Aku dan ayu.. Ayu pon rambut raya gak..hehehe.. Cantek la manjer rambut baru u tu.. Sape kata tak cantek.. CANTEK tau!

Ayu ngan aku la dok plan nak cari tempat makanan mane yang best area bangsar.. Kenape weouls pilih area bangsar coz senang semua nak datang.. Kang kalo area Shah Alam ker susah pulak aku ngan Yana nak ke sana.. Kalo area KL susah pulak Ila nak ke sana..

Okey kami pilih di Bangsar Village 1 di Restoran Plan B.. =D

Keisha dan Mummynye.. Dah besar Si Keisha ni, sekejap jer aku rase die ni besar.. Ari tu jumpa cenonet jer.. Sekarang dah pandai berjoget2.. Masa aku tengah shopping, kebetulan dalam kedai tu ada lagu, siap berjoget2 lagi si Keisha dalam kedai kasut tu.. hahaha Cute jer.. Pantang dengar lagu mesti nak berjoget2... *sambil hentak2 kaki yang tak tahan tu.. Cumil sangat2..

Skang Keisha dah pandai sengeh2 kalo orang sergah die.. Kalo dulu muke berkerut jer kalo tengok yang die tak kenal.. Buat gelak ngan die pon die buat donow jer.. Sekarang dah pandai gelak ketawa... Pandai Keisha!

Eira oder Chocolate Milk Shake, Aku Lychee Lime, Ayu Green Apple, Ila Ice Lemon Tea..

Masa ni Yana tak sampai lagik.. So weols oders dulus..

Aku ngan Ayu oder Asian-Style Golden Softshell Crab Spaghetti.. Harge die rm22++

Terbaek ketam die.. Rase Pasta die pon sangat sedap coz ade rase spicy, takde rase muak sangat..

Ayu bersama Pastanyer..

Ila oder Spaghetti Marinara.. harge die rm22++

Sedap gak Marinara die..

Eira oder set Ramadan.. Ada Rose Syrup, Sup Ayam Berempah, Chicken Briyani dan cendol.. Harga rm49.90++

Ape la Si Keisha tengah pikirkan tu..?? Mucung semacam jer..

Otey tak sabar nak berbuka.. Masa ni tengah tunggu Yana.. Pompuan ni tak puasa sebab tu die tak kisah lambat... First period katanyer..

Kiteorang dah berbuke baru die sampai.. Jalan jem katanyer..

Pilih manjer, jgn tak pilih.. Pilih paling sedap okey.. Boley kiteorang join sekali..

Pilih dik pilih last skali Yana oder Moroccan Lamb Meatballs.. Sedap gak makan ngan garlic bread.. Harga rm16++

Sedapkan manjer..

Sangat puas ati dapat berbuke bersama manjer2 ku.. Next year kite berbuka lagi yer...

Oh masa ni Keisha takde, die telah di bawa oleh Ciput..

Masa untuk dessert sambil pong pang pong pang..

Red Velvet rm10.00++..

Ni aku yang nk oder Rocky Road Bar 1 slice rm5.00++..

Tapi keras nak mampos die punye kek ni.. Korang tengok brape tangan nak potong 1 slice kek yang kecik tu.. Sampai berpeluh2.. kakakaka Tapi nasib sedap... Berbaloi gak la berpeluh nak memotong nyer..

Last entry di akhiri gambar Keisha dan ayu.. Manjer jer Si Keisha ngn Ayu.. Ayu apa lagik bukak kilang cepat.. hahaha ;P

piece : kathyjem

4 comments:

KiKiHanakO said...

beshnya berkumpul reramai gini..

keisha cam omputehhh

hUnnEE a.k.a mrS cAun said...

WAHHH SEDAPNYERR..MANGKOK DIA MMG BESAOUUU EHHHH

kathy jem said...

Kiki : kalo manjer ada lg best... hehe

kathy jem said...

Hunne : a'ah besor..mkn mmng puas...