Klik Yer!! Mekasih...

Friday, October 7, 2011

Mencari Kain Untuk Wedding Yana

Nak pergi cari kain dengan manjer2 ku.. Untuk apa..........???? Untuk wedding Yana laaa...

Kol 10 pagi dah keluar rumah.. Senang keluar pagi jalan pon tak jem.. Lagipon banyak tempat nak kena pergi.. Kol 9 lebih ayu datang ambik aku kat rumah.. Seperti biase Affan kerja..Aku suruh die kerja.. Kang die dok umah busan pulak..

Aku, Eira, Yana dan Ayu.. Time ni semua tarik nafas kempiskan mana yang tak patut.. :p


Driver kami ari tu Ila.. Zety peneman Ila.. hehe.. Ambik berhimpit2 dalam kereta..


Panas okey kat jalan TAR.. Singgah minum ice blended.. Tengah hauskan memang terbaek la dapat air ni.. Next time pegi wajib rase Bonjuk Tea lagi..

 Sangat oversea okey... hahaha Oversea ker??? hahaha over!

Ambik mood bandung ni!! next year nak ngi bandung bersama manjer2 ku.. Tak sabar okey! Dari sekarang kumpul duit shopping.. Mak aii giler awai!

Penat okey masa ni.. Mula2 ngi Jakel..


Pastu kami ke Harison ayu nak cari kain kat sana.. Pastu menapak pegi maju Junction lak, Zety ank cari baju kat sana.. Pastu ke Jakel lagi.. Fuhh!! Gigil kaki ni berjalan.. Lama kot dah tak jalan lelama macam ni...

Okey dah pilih kain masa untuk membayar.. Takmo pikir banyak rase sesuai di badan terus ambik.. Untung Ila ada dapat harga designer.. =)))

Yang penting colour kain aku sama dengan eira okey..! Kami tempah di tempat yang sama jugak.. Nantikan hasilnye yer..Tak Sabar!!!! Shawn buat cantek2, gelemes, gorjes okey!! Tak cantek takmo pakai.. Wah over!

 Happy semua dah dapat kain yang di idam..

Sempat singgah beli asam jeruk.. Ila cakap ni bukan feeling oversea.. Ni fell kat Penang.. hahaha

Pastu kami ke KLCC perut dah lapar.. Sedar2 dah kol 3 lebih.. Dari kol 11 pagi sampai kol 3 petang  mencari kain.. Gile lah!!

Kami ke KLCC mahu celebrated birthday Eira & Yana.. weeehuuu!!!

piece : kathyjem

4 comments:

Yana Kama said...

Syoknyee...kitorang pon baru 1st time jugak nak buat untuk kawan kahwin bulan 12 nanti..da jadi baju nanti tempek kat sini ye :D

Chekgu Azrine said...

seronok je tengok.. enjoy!!

eLLy said...

wahhh feeling oversea ko ek :p

lily lotus said...

seronok betul :) mesti gorjes habis korang ni masa wedding yana nanti