Klik Yer!! Mekasih...

Monday, October 24, 2011

Time to shoppinggggggggggggg!

Actually bukan nak shooping pon ada barang nak kena cari.. Barang apa???? shhhhuuttttt.......

Okey sebelum tu mintak kebenaran suami dulu.. Suami benarkan baru boley keluar rumah dengan hati girang... Tapi sebelum tu masak dulu kemas rumah semua dah settle baru leh keluar rumah.. Haruslah kan menjalankan tanggungjawab sebagai isteri.. =))

Lagi pon Affan kerja ofcoz balik rumah die nak makankan.. Siap pesan kat die **Bee jangan lupa makan nasi & lauk yang huny masak tu tau.. Affan : okey huny..

Okey dalam kol 12 Ayu datang ambik kat rumah... =)

Kami mahu ke Sunway Pyramid...

Sebelum operasi mencari barang kasi isi perut dulu di D'Cengkih.. Baru semangat nak berjalan..

Dah penat berjalan cari barang terus ke Jco Donuts & Coffe.. Ayu mau layan J.Cool Yogurt..

Ambik Sharing, konon nak kongsi berempat.. Last2 Ayu yang abis kan.. Aku makan skit jer coz khusyuk mendengar Ayu cerita... hahahaha

Over padahal tak lawak pon.. Berlakon jer lebih... I kan Drama Queen.. =P

Makan sambil bergosip macam ni la ghupenyer!

 
Shopping pon dah.. Makan pon dah.. Masa untuk pulang..

Affan sudah menunggu di rumah... Affan macam tau jer setiap kali bini die keluar dengan manjer2 nyer langsung die tak call.. Sebab die tau isteri die dengan siapa...  ^_^ Tq bee trust me for this... Syukur dapat husband yang supoting morting ni.. Luv u bee.. mmmuaxcs... Tapi jangan ambik kesempatan sudah.. Mau ker sekeh nanti.. =P

Posing depan kereta baru Eizam... Tak sabar nak ngi Ipoh dengan kereta baru ni.. ekekeke weeehuuuu~~

piece : kathyjem

7 comments:

ceera said...

lagi dua orang siapakah? misteri betul. hahahaha

eLLy said...

wahhh shopping sakan ek :D

kathy jem said...

Eira : sape lagik husband ayu ngn eizam la.. eizam tu kwn ayu..

kathy jem said...

Elly : shopping skit jer..huhuhu

lyana said...

gi ipoh?????

kathy jem said...

yup ipoh manjer..np nk ikutttt!! jommm

.:shura shushi:. said...

Dear u bli t-shirt polka dot kat mana?? Cari tak jumpa =(