Klik Yer!! Mekasih...

Friday, November 11, 2011

Meraikan Yana Yang Bakal Menjadi Isteri..

Selasa ari tu aku bersama2 manjer ku meraikan Yana yang akan berkahwin tidak lama lagi.. Kiteorang memang macam tu, antara kite berempat before nak melangsungkan perkahwinan harus karaoke.. Release kan tension katanye!

Dulu aku ngan Eira pon macam tu gak tinggal sebulan harus kami ke karaoke KTV..

Manjer tinggal seminggu lebih jer ko nak kawen.. Tibe2 aku rase sebak pulak.. Harap2 lepas kawen ko macam ni gak tau.. Jangan jadi Yana yang lain.. Tengok macam aku ni dah kawen pon still macam Kathy yang ko kenalkan.. Eh! yekerr.. :P

Ok la ok la kite takmo cite cedih2 k.. Apa2 pon malam tu kite enjoy sepuas-puasnye sebelum ko menjadi milik Shah.. Auuwww!!! Suke tak manjer nak kawan.. Harusla suka kan.. =P

Eira motif ko lentokkan kepala itu?? hahaha

Ko Ke Kiri Aku Ke Kanan.. Dengan Selamba Engkau Berkata.. **Tibe feeling nyanyi lagu Juliana Banos..

Giler karok malam tu tak hingat... Tapi still ingat suami di rumah.. hekhekhek

Lompat jangan tak lompat.. Itu la aksi kami setiap kali karaoke wajib pose terbang..

Bersama My Bff Yana..

Gelek Inul babeh!!

Bakal pengantin menyelit di bawah ketiakku..

Eira bersungguh2 cium Yana... Ila ko cium Yana ker cium rambut Eira.. hahaha

Kami yang hepi geli malam tu.. Sangat2 okey!

Kami yang hepi, ceria, gile2, ketawa guling2 tak hengat malam tu..

Mengangkat bakal pengantin.. Manjer nasib ko ringan, kalo berat compom kiteorang tak angkat... Masa angkat Yana siap boley lambung2 kan die lagik.. Ringan katakan..

Aksi Eira melompat paling over... Tapi tetap cantek manjer.. Itu yang penting.. =)

Motip ko Kathy pose macam tu.. Nak tunjuk seluar ke nak buat aksi hip hop ala tak jadi.. (Nak cover perut sebenarnya, tu yang tain baju dalam seluar) =P

Berposing dengan Ayu before die nak balik..

Ayu kena pulang awal coz ada hal malam tu.. Manjer next time you kena karok okey takmo feeling Ayu.. =P

Macam mane manjer.. Excited tak nak kawen ni.. Dan aku paling excited nak jadik ko punye pengapit... lalalala.. ^_^

Lepas ni Ila pulak.. Ila insyallah tahun depan.. Ila bersiap sedia la ko untuk tahun depan yer.. weeeeee~~

Apa2 pon kami berlima sangat enjoy malam tu.. Lepas Ayu gerak balik Eira lak coz die dah janji ngan Ciput pulang awal.. So tinggal la kami bertiga.. Aku Ila ngan Yana.. Haaa!! Hambik karok sampai kol 12 tghmalam..

Tu pon suara dah takde kalo tak mau karaoke sampai kol 3 pagi..hahaha Gile la dah la besok tu kerja!

piece : kathyjem

3 comments:

Haz Issac said...

Aksi panas khaty bersama kwn2.. hehehe u plak dah ke belum? hehe

kathy jem said...

Haz Issac : Ape yg dh ke blum..sy dh kawen la mesti la dah..kakaka

Nurul Aima Hj Kaim said...

love ur shoes!!