Klik Yer!! Mekasih...

Monday, November 21, 2011

Pernikahan Yana & Shah Di Sungai Buloh

Aku kasi korang tengok gambar pengantin dulu la yer.. Iolsss nanti2 pon takper.. Yang penting publish gambar pengantin baru dulu.. Mesti ramai yang tak sabar nak tengok gambar wedding Yana kan...

 Cantek sangat manjer i pagi tu.. Makeup dari Butik Rinz Suzana.. 

Baju yang meletop ni dari Butik Shawn Sinar Sutera.. Kelas uolsss buat baju untuk Yana.. Cantek dan Meletop katanye!

Hantaran yang di deco dari Charaku Studio..

Pengantin lelaki dah sampi.. Tepat kol 10.30 acara akad nikah.. Shah sempat memberi senyuman sebelum sah menjadi suami... Nervous tak Shah..?? hahaha Giler tak nervous..

Tok Kadi pon dah ada... Marilah kite beramai2 berdoa agar Majlis Nikah ni berjalan dengan lancar.. Amin...

Dup dap dup dap jantung aku masa ni.. Ceh macam la aku yang nak kawin.. Haruslah aku pun nervous okey kata kawan baik i nak kawen kan..

 Senyum manjer.. =) Alololo cantek sangat manjer i...

Sekali lafaz okey.. Tapi sebelum akad tu macam2 soalan di tanya Tok Kadi tu... Nasib baik Shah boley jawab walaupon muka agak cuak gak..hehehe

Tipu la kalo laki kat luar sana tu cakap tak cuak masa nikah.. Affan masa akad nikah tu pon muke cuak giler tapi satu soalan jer Tok Kadi tu tanya.. Nasib Affan boley jawab kalo tak leh jawab takmo kawen ngan bee.. Eh! =P

Amin..... *dalam hati Yana...

Akhirnye selama 3 tahun penantian, Yana sah menjadi milik Shah buat selamanye... Manjer tak sangka ko dah isteri orang.. =D

Pengapit bersama Ceeramoon..

 Suke yer manjer dah jadi milik Shah...

Senyum manis dari Yana.. Nak cakap sekali lagi boley... Manjer serius ko sangat cantek, lawa, ayu, manis semua tu la.. =)

Salam bersalaman bersama keluarga pihak Lelaki.. Eh bile tengok Yana bersalaman ngan family Shah teringat aku masa nikah tak salam pon ngan Keluarga Affan.. Masing2 takde orang ingat kan kami masa tu.. =(

 Sarung cincin.. Cuweet manjer!

Bab paling aku suke, cium di dahi.. Macam alahai sungguh syahdu sekali seorang suami mencium dahi isterinye..

Lepasa akad nikah dalam kol 12.30 Yana bersanding...

 Masa ni tengah tunggu rombangan pengantin lelaki...

Pengapit bersama Pengantin..


piece : kathyjem

4 comments:

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

pengapit lg lawo dr penantin.camno tu huhuhuhuhu

Mimy Hamid said...

yer lyana lawa ...lain sgt.,..naik seri pengantin...

Shu Shinju said...

pengantin ngan pengapit sama cantik..sama gojes !!!!

Riena said...

kat...kita suka baju awak..chantek... :))