Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, December 15, 2011

Last Entry Wedding Yana

Kite sambung ke perkahwinan Yana..

Ramai yang tanya mane aku ngan Eira tempah baju ni kan...

Sebelum tu kasi tunjuk gambar pengantin lama dan pengantin baru..

Masa ni ada kejutan untuk Yana dan Shah...

Boley Shah cakap kiteorang main2 nak kena kan die... Hahaha Serius la Shah mana ada main2.. Nampak muke kiteorang macam main2 kah.. :P

Tu die hadiah perkahwinan buat Yana dan Shah dari manjer2... Masa Shah bukak present tu siap die cakap... Alah korang main2 ni.. Yana kat sebelah tersenyum2 jer..

Tiket percutian Honeymoon di Bandung 4 hari 3 malam bebeh...!!!

Suke tak manjer.. Mesti la suke... Tak leh cancel ni kalo tak kena bayar balik kat kiteorang.. =P Sure pas ni Shah tertanya2 siapa la punyer idea ni.. teeeettttt!!!


Haaa nak bagitau ni siape yang dah bertempah, tertempah, di tempah, harap2 tarik la balik tempahan korang tu yer coz takmo jadi macam baju aku dan manjer2 ..

Sebab apa aku kata macam tu.. Ce korang tengok apa yang pelik kat baju aku ni... Nampak macam semua perfectokan tapi di sebaliknya adalah tidak okey.. Mak malas la nk cakap lebih2 kan.. Kang ada pulak yang terasa...

Kalo nak berjahit biarlah jahitan tu kemas dan selesa... Jangan di buat sambil lewa.. Kite berbayar guna duit okey bukan pakai daun..

Tu jahitan kat bahagian kain terbukak langsung tak leh zip apa cerita... Ari tu suruh oter kat bahagian lain.. Lain yang di oternyer...

Nasib Affan pembakar semangat.. Eh tibe2 pulakkan..

Kalo ikutkan memang la tak mo pikir lebih2... Bukan apa takmo jadi macam ni kang pelanggan yang lain.. Sian kat korang okey tibe2 di hari persandingan korangggggg...... Korang tak boley pakai baju tu coz tak muat ketat.. Haa nak macam tu... Kalo boley tak nak la kan and kalo boley elakkan la benda2 macam ni...

You are the designer mesti la peka benda2 ni smue... Jangan cakap jer pung pang pung pag.. Bila tengok hasilnya hampeh!!!

Sebelum pulang kasi berposing dulu..

Affan kata gambar ni nampak die macam adik2.. hahaha

Kalo ikut kan memang takde mood malam tu tapi demi wedding Yana ku hilangkan benda tu semua dalam pala hotak..

Nasib makeup okey.. =)


Bersama Kakak Pengantin...

Baju kakak Yana pun di tempah di situ jugak... Apa macam Nyah puas ati tak dengan baju tu... hahaha nasib ko la kan... =)

piece : kathyjem

6 comments:

.:shura shushi:. said...

Siapakah yang u maksudkan???Please jangan cakap shawn..I dah hantar kain n dah bayar deposit =(

NeenaAnuar said...

memang betol.. kite kalau nak pakai baju yg ditempah nie mesti nak rasa selesa kann... but you all punyer baju colour dia I suker sangat.. so sweet! kat baju you tu I leh nampak lah certain2 part yg cam tak berapa nak kemas.. but takpe dear.. you still look gorjess sesangat on it! so secara tak langsung dah menghilangkan 'kecacatan' itu.. trust me you're pretty enough! ;)

hUnnEE a.k.a mrS cAun said...

naper x buattt same place ngan baju nikah yana?? classsss

lina said...

tu la bace kat twitter/blog ceera pasal mcm tak puas ati kat baju. tgk kat blog korang nmpk cantik je baju tu. tapi tula, org yg pakai je tau selesa ke tak kan?

✿ pink velvet ✿ said...

tgk gambar chanteq je, tatau pulak byk masalah disitu, hik3~~

Shinnaz Ahmad Rasid said...

nampak weird sikit tapi still cantik ;) Btw, Shawn ke? Pengsan!