Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, December 13, 2011

Purple Untuk Majlis Resepsi Yana

Kali ni gambar banyak story ye sikit2..

 Pengantin memotong kek...

 Rambut aku nampak senget... Ke aku yang senget...

 Affan dan Ah Seng...

Manjer u nampak lain sangat2.. Tak pernah tengok u makeup macam ni.. Tantek! ;)

Ceera dan anaknya.. Keisha pantang nampak eira bergerak mesti akan menangis..hehehe cute jer..

Eh Awal pun ada gak.. Tapi sayang Scha takde.. Kalo Scha ada lagi best... Mak peminat die..kekeke

Mari saksikan manjer2 i bersama baju meletop mereka.. Meletop ker?????

Eira..

 Ayu..

 Kathy..

Bersama suami terchinta..
 
 Ciput dan Eira..

Meletop gambar pre wedding Yana.. Manjer cepat upload picture pre wedding ko tak sabar nak tengok ni!!!
Dayang2 yang super gorjes kebabommmm..

 Sesi mengedik bersama Ayu..

 Ni dah takde kerja macam ni la upernye.. :P



 
Masa ni malu okey nak bergambar ngan Awal.. Masing2 ko la dulu jalan, ko la tanya kat Awal nak bergambar dengan die.. Last2 aku gak yang cakap ngan Awal nak bergambar dengan die.. Haiihhh segan emak.. Nasib Dynas ada takdelah segan sangat.. hehehe

Ni lagi sorang peminat Awal... hahahaha Peminat setia katanye... kakakak.. Bersemangat ek bee nak bergambar ngan Awal.. ;P

Next year Ila pulak... (Ila yang tengah tu)

Pengantin lama memontong kek... Teringat masa kawen ari tu.. =)

piece : kathyjem

13 comments:

Mimy Hamid said...

baju kathy macam baju marion cinter dalam majalah..samaaa

Chekgu Azrine said...

Selamat Pengantin Baru kepada kawan Kathy ye,, dan selamat pengantin lama kepada kathy dan suami.. hik..hik

IdaShah said...

baju kathy ala2 saloma gitew. tantek ;)

Shu Shinju said...

semua gorjes2 belaka....:)

nak ckp lagi sekali la... serius..kathy nampak sebijik cam lisdawati..:)

kathy jem said...

Mimy : same skit jer..tu pon nk lain designer tu buat lain..huhuhu

kathy jem said...

Chekgu Azrine : hikhikhik...tibe2 nk feling pengantin.. ;P

kathy jem said...

Ida : tenkiuuuu Ida.. ^_*

kathy jem said...

Shu : hehehe..xlah xsama.. ;P

Shayra said...

kak kathy, kenapakah baju2 anda semua lawa2 belaka. hehe.

(-.-) said...

cantik baju ceera

Wawa_Nadwa said...

tinggi nya dynas tu ekk..

Liyanaroxx said...

ada pic saya terselit gak~ ;p

lily lotus said...

tantek-tantek semuanya :)