Klik Yer!! Mekasih...

Monday, March 12, 2012

Celebrate Birthday Dynas Mokhtar.. Awal & Scha Pon Ado..

Masa ni tengah tunggu Q dari kakak Yana.. Bila Awal dan Scha sampai weols kena bagi kejutan kat Dynas...

Sebelum tu kasi mengopi dulu..

Sampai jer kami berempat terus menyanyi lagu Birthday.. Masa ni malu giler okey.. Mau tak nyer kami berempat jer yang menyanyi.. Ingat Awal & Scha join sekali upernye dieorang dah dok siap2 dalam tu.. Lol

Lepas tu kawan2 Dynas pon muncul...


 Birthday gift from Scha..

Comel jer muke Khyra..

Okey sesi memotong kek..

Selamat Hari Jadi Dynas ke-29.. Semoga selamat melahirkan baby yang sihat dan cantik macam Dynas... =)

Ramai2 bergambar dengan birthday Girl..

Awal yang sibuk dengan Iphone nyer.. Boley jadik photographer Awal ni.. Suke bergambor..

Birthday Card from us..

Ce cari aku nye mane.. eeeooouuuuu Burok benor tulisannyer..

Paling suke tengok kamera Scha.. Rase nak pergi Korea carik jer.. Kamera die sangat comel dan cantik..

Julia Ziegler yang dah kurus..

Pasangan secocok..

Bersama manjer2..
Tapi kami tak makan di sini.. Tunggu Ila then baru decide nak makan kat mane..

Sementara tunggu Si Gebu layan gosip jap sambil menikmati Kek..

Bergambar bersama Birthday Girl Mummy to be.. Kalo tak silap kandungan Dynas dah masuk 6 bulan.. Kalo tak silap la.. hehe

 Dynas dan Yana..

Me & Dynas.. Dynas terkejut dapat tahu aku ngan Eira preggy sama2.. hehehe Dynas dah sound suruh beli baju pregnant kat Butik DNA.. huhuhu Baik manjer tunggu perut i dah besar skit nanti, i shopping baju preggy kat butik u yer.. =D

Julia Zieglar dan Dynas.. Mereka ini adalah kawan baik dan sangat rapat..

Suke tengok Awal buat mulut muncung.. Macam kelakar kan orang lelaki buat muncung..

Masa ni Awal tengah snap mulut kami berempat.. Nak ambik mulut lipstik merah Mak Ngah katanyer.. Boley pulak Awal sound kat korang ni, pakai lipstik merah ni nak ngi cucuk langit ker uolsss.. Sekali tahu ada 2 orang ibu mengandung terus Awal tersengeh.. hahahaa

Mak malu okey artis nak ambik gambar weols... Terasa diri artis kejap..Artis ambik gambar artis katanyer.. muahaaha

 Okey muncul lagik..
Gambar sopan..

Yeeaa Cik Ila Gebu sudah sampai..

Pikir punye pikir..
Kami decide dinner di SR..

Ibu mengandung yang kelaparan memanjang..

piece : kathyjem

8 comments:

Shu Shinju said...

waa..bestnye dpt jumpa retis!!

lyana hasan said...

cantek smua gmbr i loikee !!!

kathy jem said...

Shu : sekali sekala dapat jmpe artis mengenyeh jer lebih..hehehe

kathy jem said...

Lyana : tengok la sape yg ambik gambar kan..ececececech!

Filla ~ Kasihs said...

Wah kelassss!! yang bukan retis pon dah mcm retis lawonye haku tengok.. lawa gila nya si scha tu.. *suke* tapi dynas pon lawa sangat.. julia ziegler pon.. eh haku dah mcm lesbian plak hahaha

my everything said...

julia kurus gileeeeee semuanya lawoooo

zira said...

camera scha tuk ada jual sis kat pavilion ,,rage dia dalam 300.00 .filem dia yang mahal

lily lotus said...

phewit! semua dah macam stok artis gak ni