Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, June 28, 2012

Celebrate Birthday Keisha Yg ke 2 Bersama Manjersss!..

Manjer2 semua nanti korang block date 24 ari bulan tu yer.. Aku nak buat Besday Party Keisha ni.. Manjer Semua : Wokey Baik!!! =D

Dalam kol 2.30 macam tu Ayu datang ambik kat rumah.. Ofcoz la Ayu kena datang ambik aku kan sebab rumah kiteorang dekat jer 10 minit Ayu leh sampai.. Lagi pon aku malas nak drive sorang2 Affan pulak  kerja.. huhuhu Tak best ok Affan kena kerja.. Pastu lak die kena kerja kat KLIA.. Sedih ari ahad pon kena kerja.. =(

Bergambar dengan Birthday Girl..

Antara juadah yang di hidang untuk tetamu..

Paling aku suka cupcakes die.. Die punyer cream tak manis.. Nyesal pulak tak tapau seketul 2 manjer.. hehehe *dasar tak malu.. Uweekk ngan Eira takkan nak malu kot.. =P Manjer nanti aku nak tempah cupcake ni.. Cakap ngan biras ko ek.. hehehe =P

Deco ni smue biras ceera yang buat.. Siapa berminat leh tanya die terus.. Alaa aku takyah bagitau nanti ceera mesti bagitau kat blog die..

Masa ni party tak start lagi.. Kemain hepi si Keisha ni bile tengok aunty2 die sampai.. Mula2 jer segan pastu dah okey..

Cantik baju Keisha.. Pink & Hitam... Kalo auntie nak buat baju macam Keisha ni boley... hahaha Gilo! Eh cute ape!

 Masing2 dengan husband.. Ai olsss??? =(

Aku ngan Ila jer single.. hahaha

Manjer seperti biasa sebelum makan apa kite buat.. hakhakhak

Masa ni Keisha dah start mengedix..

Nak berkepit jer ngn mummy die.. Pantang nampak Eira hilang mesti mengagau carik..

Mee Kari, Spaghetti, Kuih Muih, Bubur Pulut Hitam..

Sebelum makan berat kasi telan yang manis2 dulu.. Serius smua sedap.. Tak manis sangat.. Lagi2 cupcake die ngan Munchkin..

With mummy Yana.. ;P

Suke tengok Ila berhijab ni.. Nampak ayu sungguh dan berseri.. Bila la aku nak ke arah ni.. hehehe.. Insyallah.. =D

Terserlah kecilan Yana di sebelah kiteorang..

Tengok perut sape paling besak.. Ofcoz la perut aku..

 
Okey sesi meniup lilin..

Keisha muke terkejut..

Tengok mummy die kiss pon die leh buat muka.. Cuak kot orang ramai dok depan die..

Hepi Besday Keisha yg ke 2 tahun.. Nanti jangan lupa bukak present yang auntie kasi tu ek..Harap Keisha suka.. =)

Family besar ceera.. Ramai sungguh adik beradik die..


Keisha muke dah berpeluh.. Biaser la budak2 kan aktif ke sana situ memang la cepat berpeluh..

Pandai auntie Yana pujuk yer bagi gula2.. Terus laju datang kat auntie Yana.. Ce kalo auntie ni yang bagi tak pulak ko datang yer.. Keisha ni bukan ngan semua orang die nak, macam mak die jugak pemalu orang nyer.. Tapi kalo dah dok lama ngan die terus jadi tak pemalu..

Birthday Girl menyelit di situ..

Dah 6 bulan sudah.. Next week checkup.. =) Baju tu ai olss beli di Rumah Mode.. Tantik tak!

Eira tapaukan kami kek rainbow.. Dap tak manis sangat!

Dah nak balik baru nak dekat ngan auntie2 cantik yer.. hakhak

Antara kiteorang berempat Keisha paling rapat ngan auntie Yana.. Dengan auntie lain die tak brape gemar.. hahahaa

Keisha dah tukar baju.. Baju tadi sudah berlengas..

Dress pink yang sangat comel..

Elok jer ondway nak balik Affan call..

Affan : Huny bee dah abis kerja baru nak gerak dari KLIA..
Aku : Looo kiteorang dah nak gerak balik ni.. Takper la.. Takde rezeki bee nak datang rumah Eira..huhu..

Kalo bee rajin datang la Rasta.. Kiteorang nak lepak sana pulak..hekhekhek
Affan : Tengok la kalo bee larat bee datang sana nanti..

**Jawabnye memang tak la kan.. =D

piece : kathyjem

8 comments:

lyana hasan said...

hahaha harus laa dia suke aku ! sbb aku ada aura kanak2 !! :D

kathy jem said...

Ko kan pandai mengayat budak2 kecik ni..hehe

Mooniqueen said...

Sweet sangat theme pink purple... Perut u dah 6 bulan ae? Kejap je kan...

kathy jem said...

Moon : a'ah dh 6 bulan..kejap jer rase dh masuk 6 bulan kan.. =)

Siti Shuhadah said...

comeynya birthday girl...
baju kathy cantik !!

Nazirah Azeman said...

aish peknen2 pun cantik u nih :).i dulu time peknen tkt betul nak tgk diri sendiri dlm cermin.

rainbow cake tu menarik perhatian btl

Atiqah Adnan said...

sweetnyee preggy mommy! hee~
mmg in dengan theme partyy.. like sgttt

jualan megatefal said...

im selling tefal product..super cheap