Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, July 11, 2012

Austin Chase Coffee Gardens dengan Suami Manjers!

Weekend ari tu lepak dengan manjer2 di Austin Chase Coffee Gardens.. Sebelum lepaks jalankan tanggungjawab sebagai isteri dulu... Kemas rumah, masak, sapu sampah, mop lantai then baru boely mengedik dengan manjers.. =D

Nampak macam anak dara tak?? Over ko anak dara la sangat..  Tengok perut!! Haiiyoo mak buyung rupernye ko.. kakakaka

Masing2 bersama suami.. Eizam jer yang single mingle..

Shah dan Yana..

 Ayu dan Ah Seng..

Saya dan en.suami terchinta! Bee tak payah nak serius sangat!

 Kami orang takde buat aktiviti sangat pon.. Just lepak, borak2, minum, main Uno.. Tu jer..

Kami bertiga..

Masih hangat lagi manjer2 i ni... =P

Bile tengok gambar ni rase macam tak mengandung pulak.. Baju Poplook tu yang membuat aku tak nampak pregnant.. eh motip ko nak bagitau baju poplook tu... Ade orang kisah ker.. =P

Rase dah lama tak ambik gambar mengedix sendiri depan orang ramai..

Pastu kami ke SS2 Medan Selera pulak.. Yana mau makan Siput Belitung dan aku mau makan soun goreng..

piece : kathyjem

2 comments:

Mooniqueen said...

Wahhh bestnya kalau Ada BFF mcm ni kan... Dapat selalu lepak sama2...

Chekgu Azrine said...

Hehe..cantik baju2 kt poplookkan?