Klik Yer!! Mekasih...

Monday, November 19, 2012

Masa Yang Di Tunggu2 Bersama Mancher Telah Tiba..

Kemain ko kan dah abis pantang laju jer langkah.. hahaha.. Yerla mau tak nye sebulan leboh dok umah harus la tak di lepaskan peluang yang ado.. Kiteorang plan nak shopping sama2 masa Eira dalam pantang lagi..  Eira ngan Yana pulak plan tunggu aku abis pantang baru shopping sama2.. hehe

Tapi sayang Ayu tak join ari tu sebab kena teman mak mertua die ngi Johor ada wedding.. Cian manjer i macam2 bagi alasan nak mengelat ngi wedding tu tak dapat jugak, still kena pegi Johor.. hahaha Takper manjer next time kite shopping sama2 ek.. ;)

Mak aiii giler lama tak datang area sini.. Banyak perubahan sampai nak pegi Maybank depan pintu masuk BB Plaza sampai tak tau kat situ dah tutup.. Tempat lepak minum depan BB Plaza tu pon dah takde tutup buat jalan..

Serius kiteorang bertiga ari tu sampai *Eh eh kat sini dah buat jalan la, eh eh dah lain la kat sini, gile lama kite tak datangkan.. hahaha Jakun jap.. :P Yerla orang biasa layan area Damansara kenn, kat KL ni dah jarang pegi..

Budjet pegi Pavilion nak makan Sakae Sushi.. Si Yana mengidam nak makan shusi sekali non hado yang ado dalam Pavilion tu Sushi Tei.. Tak tau halal ker tak terus tanya kat customer service.. Dieorang cakap kat dalam Fahrenhert ada Sakae Sushi dalam Pavilion takde..


Apa lagi patah balik la ke sana.. Demi manjer Yana yang mengidam ni kan aku ngn Eira ok ajer.. Last weols makan Shusi masa aku pregnant 1 bulan lebih pastu sampai sekarang tak makan..

Fuhhh lap peluh dah sampai Sakae Sushi.. Jenuh patah balik.. Al maklum la badan dah berat, jalan sikit cepat mengah.. Kena main futsal ni  kasi badan cergas balik.. hahaha Tibe2 kan..


Suke Yana dapat makan Shushi.. Mengidam kalah orang mengandung pompuan ni.. hahaha


Kami makan ini dulu.. Shusi yang comel tu kemudian..


Kekurangan di situ yer Ayu takde.. huhuhu

Masa ni kat Sg. Wang.. Weols naik satu kereta park kt situ.. Eira ngan Yana ambik aku kat rumah.. Senang ngi KL naik satu kereta.. ;)

Korang tengok beg apa yang kami bawak tu.. Sape ibu2 mesti tau apa yang kami bawak.. hahaha Kemana saja pegi beg tu kami bawak malas nak patah balik ke kereta.. Kang rase2 dah penuh pump jer nanti.. hehe



Ok sambung shopping lagi.. Eira nak cari seluar.. Aku ari tu langsung tak tengok seluar malas nak beli kang tibe2 peha kecik balik dah rugi beli saiz besar.. hahaha Berangan ni peha nak kecik.. ;P

Kat sini pon jadi nak bergambor.. Yerla setahun 2 kali datang KL kan.. hahaha Kampung sangat..

Muke dah penat tahap cipan masa ni.. Jalan pon dah terhuyung hayang kiri ke kanan.. Dah sebulan lebih dok terperap kat rumah kan sekali dapat jalan lama terus nak tercabut kepala lutut..


Ooo ari tu langsung tak tengok baju kids yer.. Kami tolak ke tepi jap baju anak2 concentrate shopping baju mummy jer.. hehehe ;P

Apa2 pon kami sangat enjoy tenang rileks pada ari tu.. Abis shopping balik ke pangkuan suami dan anak di rumah.. =D

piece : kathyjem

2 comments:

Siti Shuhadah said...

waaahh..kathy langsung x macam mak2..hihihi...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

sume cantik2,,=)