Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, May 29, 2013

My Burger Lab aka Burger Hitam..

Sebelum cerita lebih lanjut marilah tengok muke kami tengah melahap burger hitam..hahaha Suke suki jer aku panggi burger hitam ek..Abis kaler dah hitam panggil jerla burger hitam takkan nak panggil burger gelap...kakaka Lagi burok..

Ok dah jangan merepek cepat story.. Ok ni adalah first time kami makan Burger Lab.. Da da daaaa sedap giler nak mampuih ooo.. hahaha Takdelah sampai mampuih sedap la jugak.. Rase die macam roti kite makan tu cume die lembut dan indah bile di gigit.. Cewah!

Ni Ayu punye plan.. Seperti biaser bab makan pelik2 ni selalunya Ayu yang recommend kan.. Aku ngan Yana sediakan perut ngan mulut jer.. hahaha

Tengah beratur masa ni panjang Q die..

Tengah bertungkus-lumus menyediakan burger lab.. Sehari 600 orang akan datang makan kat sini... Giler ramai.. Kalo dah ramai dah tentu2 orangnye pon ramai dalam kedai tu.. Kalo malam lagi ramai giler orang...


Oder di sini yer.. Sebelah tu Menu die boley pilih burger mane yang anda mahu..


Yana Ayu AhSeng Affan.. Eh ada laki aku di situ.. hahaha

Tengah beratur pon menyempat..

Oklah tak nak membel panjang2 moh la tengok apa yang kami makan..


Shah (husband Yana) cakap ni burger dah basi ker apa ni.. hahaha Yana siap wassapp kat hubby die kata yang kiteorang tengah makan Burger Lab terus cakap macam tu... hahaha Lawak la Shah..

Burger Ayu.. Eh burger Ayu pulak... =P Ayu oder Swisstake Burger...

Nganga luas2 burger hitam nak masuk dalam mulut..kakaka

Nak tau lokasinye kat mane, nak tau apa yang best sangat burger lab ni korang boley pergi tengok kat blog Ayu.. Kat situ detail die bagitau.. Aku nak explain panjang2 maleh so tengok la kat blog die yer.. =) AyuDenira

piece : kathyjem

4 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

adoi tak lalu tgok burger cik Ayu tu.. hehee.

Ema Rie said...

salam singgah... jemput ke sini... http://emashaklee.blogspot.com/

FB : https://www.facebook.com/MummyMa.DaddyRie.Shine




Suhailah Abdul Hamid said...

thanks kongsi menu baru ni, nampak sedap la...

Jojet said...

tak lalu pulak tgk gambar tu..tp sedap eh?