Klik Yer!! Mekasih...

Friday, August 23, 2013

Open House di Rumah Mummy Ayu..

Di sebabkan hari ni aku tak brape sihat jadinye letak gambar sajer la yer..hehe Story sikit2 ajer janji ado.. ;P

Last week ari ahad Ayu buat open house untuk family die dari Kedah nak mai jadi dah alang2 die masak jemput la weols sekali.. Kalo ikutkan nak buat potluck raya kat rumah Eira tapi tak jadi sebab family Ayu dari kampung nak datang rumah die so cancel kite beraya jer kat rumah Ayu..

Nak buat next week kat rumah Eira tak boley pulak si Yana nak pergi holiday.. Minggu satu lagi adik Eira si Sepet tu pulak nak kawen..

So beraya la kami di rumah Ayu.. Yana, Ayu, Me and Ceera..

Masa ni aku ngan Eira baru sampai jadi lepak2 jap tarik nafas baru makan.. Yana ngan Shah dah sampai lama..Aku lambat skit sampai Affan tak ikut jadi kelam kabut skit nak menyiapkan Raicha dahlah petang tu hujan..

Ambik nafas 1 2 minit terus ke meja makan..hahaha Lapar kot dari pagi smpi ke tghari tak makan.. Nak makan laksa Ayu punye pasal sanggup tak makan apa2 ni..hehe

Rendang daging dan ayam...

Laksa Ayu.. Setiap kali raya wajib makan laksa Ayu..

Sedap manjer...terbaek, pedas, pekat, lazat! Yum!!!

Yana teman aku makan sebab die kenyang lagi.. Tunggu perut tu hadam manjer kang baru makan balik..hehehe

 Makan sampai puas..

Dapat jugak Eira makan laksa Ayu setahun ko tunggu kan manjer..haha

Antara makanan yang di sajikan..

Pas makan laksa makan nasi impit ngn ayam rendang..

Bagi Raiisah makan kuih..

Abang Yunnan marilah sini..

Janganlag Abang Yunnan malu la Raicha.. Kenapa nak malu..

Abang Yunnan malula...

Takyah malu2 mari sini...

Ok ok sori tertolak pulak muka Abang Yunnan tadi.. Sowiiii yekkk..

Mah sayang cikit..

Mmuuuah..! Eh apa ni Raicha..!!!!! Ni tandanye Raicha minta maaf kat Abnag Yunnan sebab tertolak muka tadi..hehe

Ok la Abang Yunnan pon sayang Raicha jugak..

Nah! hambik kena gigit hidung..muahaha

Hahahaha Kalo tengok gambar Yunnan ngan Raiisah nak tergelak aku die buatnya.. Mau tak kecik2 dah pandai kiss.. Kiss pertama dari Yunnan dan Raiisah...kakakaka Mula2 ingat nak ambik gambar dieorang berdua.. Aku pon sajer la cakap kat Raicha cium Yunan terus dua2 pun cium..hahaha Lawak pulak tengok gmbr dieorang ni..Soo Cuteee!!! Budak kann pantang dengar perkataan Kiss laju la mulut dieorang nak bercium..

Ok sebelum balik apa kite buat.. Bergamborr!!!  Gambor lagi.. ;P

Gambar family sangat..haha

Hallo!!! Cantik ker ko.. Cantik ler...muahaha

Oooo cak.. Uuwek!

Ikut gaya Raicha.. Rock babeh!

Yana dan Ayu..

Me & Ayu.. Besarnye akuuu..muahaha

Ayu & Eira..

Raicha dan mummy..

Tak sabar nak tunggu Raiha berjalan, best skit nak ambik gambar.. hehe

Keisha memang rapat ngan Mummy Yana..  Dulu dukung kecik jer Keisha ni now dah besar!

Suke benor Raicha naik car..

Raicha ngan Kakak Keisha..

Yunnan dan mummy..

Mummy Yana dan Mummy Ayu..

Tq mummy Ayu mummy Eira mummy Yana bagi duit raya kat Raicha..

Eh tibe si Yatt ni muncul.. Dah nak balik baru tau die ada dalam rumah.. Upernye menyorok dalam bilik Ayu coz malu nak jumpe manjer2 smue.. Boley hahaha Saborjerla..


Ok dah abis raya jom balik mummy, Raicha dah penat..

piece : kathyjem

5 comments:

Mimy Hamid said...

as usual baju raicha n mummy superb gojes cantik...

kathy jem said...

Tq mimy..u pon gorjes jugak..kim salam kat Fayel hensem tu..

fuzamusa said...

saya peminat laksa! nyum nyum

cikji said...

Ya Allah,geramnyaa tgk raicha. dah la putih melepakkk.

aziekz said...

Bgus la ..kamceng korang ekk..- Bff