Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, September 17, 2013

Birthday Ayu & Kathy di Restoran Melur & Thyme KLCC

Sebenarnye celebrated birthday Ayu, yang aku tukang tumpang jer..hahaha Birthday Ayu jatuh pada 7 September dan aku 15 September.. Dah alang2 date kami dekat celebrate la sekali sonang..hehehe

Ayu plan nak celebrate kat Restoran Melur & Thyme.. I olsss tak kisah mane janji makan.. Ingat nak naik kereta sekali pikir balik surenye jem, kang nak sampai KL pukul brape pulak.. Terus kami naik Lrt.. Aku balik kerja terus pegi rumah Ayu.. Kalo ikutkan dari ofis aku ni boley jer terus naik Lrt ke KLCC tapi memikirkan nak balik di tengah malam nak lalu kat parking ofis ni memang Tq very much la kan.. Seram tak berani.. 

Last2 aku park kereta kat rumah Ayu lagipon Yana tunggu kat situ gak.. Kalo ingat balik kelakor, Eh kelakor ker tak kelakor..Masa dah ondway nak ke KLCC dalam Lrt Yana baru perasan kereta tak berkunci sebab masa tu Ayu yang drive kereta Yana.. Keluar kereta pon dah kelam kabut terus lupe nak kunci kereta.. Dah jenuh si Yana patah balik ke Lrt Kelana Jaya sebab kereta Yana parking kat situ.. Aku ngan Ayu terus pegi KLCC sebab si Eira dah megoyan tunggu lama2 sorang diri kat KLCC..kekeke

Tup tap tup tap kol 9 gakla kami sampai KLCC..

Sampai terus oder makan..

Lapar tapi tak tau nak makan apa..

 Aku pon pilih la Grilled Lamb Cutlet konon2 nak diet..

Sekali ha hambik 2 ketui daging cenonot yang keluar..hahaha Dah la tengah lapar ko oder Lamb cenonet tu buat apa.. Padan muke! hahaha

Minuman kami..

Ayu oder Lamb Rosemary Meatballs..

 Eira oder Salmon

Yana oder Chicken..

 Bersama Ayu..

Portion kecik bila makan padat..

Suap besday girl..

 Balas membalas..hahaha

 
Sebabkan kat Restoran Melur & Thyme ni kek die tak berape menarik aku ngan Ayu beli kek kat Isetan..

Aloooo cuweetnye siap ada lilin lagi..hahaha

Masa untuk memotong kek..

Ramai ingat aku ngan Ayu kembar..hahaha Sekali imbas orang ingat aku edit pakai Photo Grid..Boley macam tu..hahaha

Selamat Hari Lahir manjer sambil suap menyuap sambil tenyeh kek kat mulut die..hahaha

Kalo ikutkan aku ngan Ayu ni banyak persamaan.. Kadang tu apa yang aku pikir apa yang aku tengok apa yang aku suke tak suke mesti sama dengan apa yang die pikir.. Yerla dah lahir bulan Virgo kan mesti pemikiran tu hampir sama.. hehehe




Semoga persahabatan kite ni kekal sampai bila2 yer manjer walaupon kite baru berkenalan 2 tahun.. Luv u manjer.. Rase macam dah 20 tahun kenal u.. ;D

 
 
Ni pon sama my bff my bestie my teman gaduh teman suke & duke teman nangis teman gembira.. Tenkiu manjer menjadi kawan selama hampir 10 tahun.. =)

Makan kek..

 Budjet comel la ni..muahahaha..

 Semoga persahabatan kite ni kekal sampai bile2..Amin..

 Sebelum balik buat apa....................................

 Ok dah tau.... Gambaq!

 
Hey kalo ingat balik pasal masa nak ambik gambar ni.. Kelakor.. Ada 3 orang bangsa asing dari negara mana tah aku tak ingat tapi dok sibuk la suruh kite ambik gambar die skli..hahahaha Kiteorang mintak tolong die ambik gambar kiteorang berempat sekali die pon nak menyelit...

Kata orang Malaysia peramah kan kena la senyum walaupon dalam hati *Dah kenape ko ni nak ambik gambar kiteorang sekali..hahaha

 Ok cepat2 pose nak balik kang Lrt tutup langsung naik teksi balik..hahaha

Eh sempat..

Me & My bestie..

Dah kata BFF kennn kasut kena la sama kang ada pulak orang kata aku ni typical minded sebab kata tiru kasut kami ni.. Eh memang ko suke tiru kan.. Jangan nak kata typical malay yer ko tu yang typical malay punye pemikiran..

Apa orang nak pakai ko sibuk nak tiru.. Jadi diri sendiri la tak payah nak tiru orang pakai ni ko nak  pakai pastu buat2 tak perasan.. *Eh sama ek tak perasan la beli kat mane ek.. Puii punyer perempuan.. Padahal mata ko melilau tengok kat FB kat IG apa yang kiteorang dok pakai kannn.. Bagus ko unfollow kiteorang tak payah nak sibuk tahu hal manjer2 kami ni yer.. Buibui~~

Ok manjer jom balik..hehehe

piece : kathyjem

8 comments:

Chekgu Azrine said...

happy birthday kathy!!

kathy jem said...

Tenkiu Chekgu Azrine..hehehe ;D

strawberi said...

mmg sama la muka..dhla baju kaler sama..hehe

intandayani said...

Pic memula igt guna mirror tau..auww korg memang best fren la..muke pun da wat org keliru

AlyzaFisol said...

Happy Birthday kathy!!!

ZazaMyMoon said...

Happy belated birthday Kathy.. ;)

Miss Brenito said...

Happy birthday virgo.. sama bintang kita neh

akish ali said...

hahahah....jeles u...iols pon jeles tau..hahaha...hepi belated besday yunk!