Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, October 29, 2013

Celebrate Birthday Manjer Yana Eira Ila di Serai

Plan baik punyer nak karok sekali aku ada hal langsung cancel..Abis sentap manjer2 ku semua.. Ampun ye manjer2 ku nanti kite plan baik punye yer.. Walaupon hari tu kite dah planing baik punyer nak buat macam mane ku ada hal yang tak dapat dielakkan.. huhuhu

Kali ni kite jumpe berlima.. Aku rase dah setahun kot kami tak lepak berlima since aku beranak selalu jumpe berempat jer..

Kebetulan si Eira shopping kat Paradigm Mall terusla kami ke sana.. Kalo ikutkan nak jumpe kat Curve sekali karok tak jadi jumpe kat Paradigm lagi pon nak dinner jer pastu chow terus balik..

Sampai Pardigm Mall toilet yang di terjah dulu.. Al maklum baru nak berjinak2 ke dunia hijabista ni haruslah ko mengadap cermin 1 jam nak betulkan tudung ken..muahahaha Abaikan adik cina bambam kat belakang tu yer.. Die pon nak inteframe jugek masuk blog i.. ;P

Kami dinner di Restaurant Serai ajer..

Sedang memilih makanan mane yang hendak di makan..

Apa yang menarik ek..

Masa ni Eira tengah bercakap ngan Ila sebab pompuan tu dah sesat tah mane perginya.. Aku pon sesat jugak nak cari The Loaf tah mane2 perginya.. Kiteorang berkumpul kat The Loaf then baru ke Serai.. Baru 3 kali kot aku datang Paradigm Mall walaupon tak jauh dari rumah..hewhewhew

Amboii tak sabar nak potong kek nampak..

Menunggu ketibaan Si Ila gebu..

Ayu, Me Eira dan Yana..

Tu dieee si Ila gebu sudah mai..

Sampai2 terus kiteorang Wahhhh Sudah menjadi tunangan orang yer.. Congrats babe! Tahniah Ila..!

Harusla ambik gambar dengan cincin sekali kan..

Sebelah cincin merisik sebelah lagi cincin tunang.. Kawen Insyallah tahun depan di Sungai Petani Kedah.. Wohoo boley pergi Langkawi nanti.. ^__^

Lama tak jumpe ko babe..Since aku dah beranak mane pernah jumpe ko kan tau2 ko dah jadi tunangan orang dah nak kawen.. Ramai yang tanya mane Ila menghilang?? Bergaduh ker ngan die.. Eh takdelah die ada jer cume dah jarang lepak ngan kiteorang al maklum masing2 busy hal rumah tangga..kekeke




Ok makanan pon dah sampai.. Sambil makan sambil bercerita biaserla dah lama tak jumpe Ila macam2 nak ditanya..

Ila oder spaghetti seafood..

Eira nasi lemak..

Yana Salmon..

Ayu Nasi Kerabu..

Aku lupe nak ambik gambar..hahaha Eh ada tapi kat kamera Eira.. Pompuan tu laptop die sakit tak dapat nak bagi gambar nasib dalam handphone aku ada seketul 2 gambar ni kalo tak menangis nak tunggu gambar dari Eira..haha

Yeaaa berlima jugak akhirnya.. Dulu kanak2 riang sangat kami sekarang Alhamdulillah! =)

Seronok dapat berkumpul lima macam ni..

Ok masa untuk potong kek.. Apa yang lawak masa ni tah kemain Ila ngan Eira gelak..haha

Sebelum tu kasi korang terliur dulu tengok Red Velvet ni.. Huh aku pon  terliur jugak..

Cucuk lilin..


Happy Belated Birthday's Ila Eira dan Yana.. Sayang korang bertiga..





Tak sabar nak tunggu Ila join the club..hehehe

Selalu Red Velvet letak krim putih yang Yana oder ni letak krim cokelat sedap okey! Sape2 nak oder kek macam ni boley tanya Yana..

Saya dan Ayu..

Manjer tak boley bla tengok u pose macam ni.. Macam sape???? hahaha Ce teka macam sape Ayu pose ni?? kekekeke Yana jangan marehh.. ;P

Selamat Menjadi Tunangan orang Ila.. Tak sabar nak tengok ko dukung baby..Eh hahaha Lambat lagi tu..

Ok jom balik Eira kena chow awal Suami Anak die sedang menunggu di rumah..

Ku sambung mengopi di Uncle K ngan Yana Ayu Ila sementara Affan tak call lagi..muahahaha

piece : kathyjem

10 comments:

mama tisya said...

sedap nmpk kek tu..yummm

lyana hasan said...

eeeh sama pulak kiter hapdet.. !!

yayang laling said...

comeynye korang nih!

kathy jem said...

mama tisya : sangat sedap serius..

kathy jem said...

lyana hasan : tu la pasal serentak la pulak..haha

kathy jem said...

yayang laling : hehehe tenkiu darling.. ;)

Mie Aimie said...

makan-makan...
suke makan :D

http://www.aimiemokhtars.com/

Mimy Hamid said...

semua cantik cantik....beautiful ladies

✗ fifiyfitrianiee ✗ said...

congrats akak sebab jd blogger pilihan nuffnang :)

akak sangat cantik hehehe

Papa-NtiQ said...

Hi....cakap pasal restoren SERAI ni saya baru je upload gambar2 masa pegi sini baru2 ni di www.blogmakanbest.blogspot.com
Memang best makan sini. Senang2 tu singgah la yer blog saya topik pasal makan je 100% hehe...dan nanti jangan lupa follow yer TQ TQ TQ