Klik Yer!! Mekasih...

Friday, October 18, 2013

Mengimbau Kenangan Berkaraoke bersama Manjer's

Lalalala tak sabarnye besok..hahahaha Mengimbau kembali di saat muda remaja ku bersama manjer's *sambil dengar lagu Alyah....Feeling sangat...muahahaha

Al maklum la dah lama tak berkaraoke tangan ni dah lama tak keluar penyakit parkinson..kakakaka Kalo tak sebelum ada anak asal lama tak pengang microfon badan mesti jadi parkinson..hahaha Bukan aku jer terkena penyakit tu si Yana si Eira si Ila semua macam tu..haha.. Cume dah ada anak kurang sikit penyakit parkinson tu..hekhekhek ;P

Kiteorang memang kaki menyanyi masa sebelum kawen.. 3 bulan sekali mesti kiteorang luangkan masa bersama berkaraoke.. Yerla masa tu kan masing2 bujang tak kawen pastu penat berkerja.. Nak hilang penat kerja karaoke la caranya.. Masa tu duit gaji tak banyak sangat selalu karok kat KTV jer ambik bilik kecik karok la ko 3 jam kat situ..hahaha Best sangat masa tu enjoy jer.. Nak karaoke kat Red Box tak mampu gaji kecik KTV jerla kiteorang.. Tak kisah janji dapat melalak panjat2 atas kerusi pon dah happy..

Karok kat KTV Low Yat jer yang dekat kami nak datang and suke cuci2 mata dulu sebelum karok.. hehehe..

Tak boley bla masa ni masing2 muke macam apa jer..  Tahun 2008 tak silap aku masa ni.. Nampak2 perubahan apa kat Yana.. =D

Masa ni tahun 2010.. Eira tengah mengandungkan Keisha masa ni.. Walaupon mengandung karok tetap karok okey..

Awal 2011 masa ni, aku baru bergelar isteri.. hehehe Badan gemok masa ni makan makan makan..hahaha  Maklum la happy dah jadi isteri orang.. Ayu masa ni tak join lagi group manjer selalu kami berempat jer karok.. Aku, Yana, Eira, Ila..

Masa ni 2011 beberapa hari sebelum Yana bergelar isteri and masa ni kiteorang baru rapat dengan Ayu.. Ni la karaoke last kami bersama pastu sampai sekarang kami tak berlala bersama..

Ni la kami ketika sebelum kawen and selepas kawen tetap macam ni walaupon dah jarang melepak macam ni.. Kawan susah senang gembira sedih nangis sentap marah..hahahaha Walaupon apa terjadi kami tetap kawan sampai bila2.. Insyallah amin..

piece : kathyjem

6 comments:

Rosmiza Ali said...

Dah lama tak berkaraoke.. Huhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Meriah bila ramai yang join. Boleh eratkan hubungan.

Malinda said...

Salam kathy...seronok ada bbf yg sekepala ni dan lagi satu bila nak buat n3 besday si kecik somel tu x sabar nak tengok.. =D

siti nadiatul said...

U look so sweet...ble bc entry u ni bab mengimbau,sy pun jd happy then automatically terimbau lak kenangan dlu2 tu asyik karok jer ngn member2...dlu seminggu skali sy ngn member2 wajib g karok haha...k la..de mse leh tgok blog sy yer...br buat so x secantik blog u huhu
rydiacollection.blogspot.com

Miss Brenito said...

suke tgk friendship korang nih.. kita ni bestfrend jejauh, nak jumpe setahun sekali pon payah.. T___T

nak tanya sket la, nape balut mic dgn shawl?

cahaya said...

salam dari cahayacinta..wah bestnya karok kita dah lama tak karok aklau dapat jumpa geng lama mesti lupa dunia kawin jap nghee...