Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, April 1, 2014

Ila & Ezwan Di Hari Bahagia Mereka

Ila dan Ezwan bersanding di Dewan Kelab Cinta Sayang Sungai Petani Kedah.. Tak buat kt rumah sebab ramai sanak saudara nak mai.. Umah kecik tak muat tetamu nak mai.. Ramai jugak tetamu yang datang masa wedding Ila hari tu, aku rase mau kat seribu lebih gak tu.. Biaserla anak perempuan yang first kawen mestila meriah..

Dalam perjalan nak ke Dewan Kelab Cinta Sayang.. Hamboii sweet sangat nama dewannya..

Sesuweet saya dan Yana..Eh!

Sebelum bergerak ke Dewan kasi posing sat anak beranak sebelum masuk ke kereta..

Sampai Dewan makan dulu pengantin tak sampai lagi.. Gambar ni nampak macam badan aku besar sebelah pulak.. hahaha Tu badan Affan lerr..

Pengantin comel sudah sampai...

Ramainye rombongan pihak lelaki tak silap aku keluarga pihak lelaki berasal dari Seremban..

Ila bersuamikan orang Seromban..

Berarak masuk ke Dewan ditemani pengapit, saudara mara dan kawan-kawan..

Ezwan dan Ila melemparkan senyuman kepada tetamu yang hadir sambil melambai-lambai tangan..

Sentiasa memberi senyuman di hari bahagia mereka.. Ko dah kenapa Kathy ayat semua skema ni kenapa..hahaha

Pelamin yang simple dan cantik..

Sebelum pulang bergambar bersama pengantin baru..

 
 
 
Dah dah muncung tu ramai tetamu menunggu depan tu nak bergambar ngan pengantin.. Bye2 Ila.. KL nanti kite jumpe ok.. Tapi nak jumpe ko tu bile tah lagi tah.. Sob sob..

 
 Hai si budak tonggek jom balik!

Bersama Merah lamanye tak jumpe Merah ni.. Masa zaman remaja selalu main futsal dengan Merah ni..hehe

Menangis hp kena rampas..hahaha

 Diam dapat pengang hp nokia kesayangan tu..

 Die bad mood sikit sebab mengantuk nak tido..

Sebelum pulang...

 
 

Sempat pengang tangan berlalala padahal nak kena rushing kejar feri kat Jeti Kuala Kedah.. Wehuuu Langkawi Kami Datang!! hahaha

Di akhiri dengan gambar dua kenit ni Yunnan dan Raiisah.. =)

piece : kathyjem

10 comments:

Ayu sukatiakula said...

cantik baju tuan belog

LindaF said...

aaaaa baju cantikk gila ! Serius, baju dari mana kak kathy?

husna zahidi said...

tempat husna..:)

cantik2 mummy dan kwn mummy mak ecah ni.. >_<

Chekgu Azrine said...

lawa bju kathy

salwana nordin @ che'wa said...

simple je perantin tp meriah jugak tgk..

cantik sgt baju khaty

♥aLin♥ said...

cantik nye baju kathy..buat ke beli siap...?heheh

Liyana said...

lawanyaaaaa baju!

Elis Escada said...

akk, cntiknyer baju

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Ai nk tnya kwn awk tue nama dia farah fazila ke? =D

fya said...

salam sis..lawa baju sis..nk copy pic anto kat tailor buat baju raya bole? hehe