Klik Yer!! Mekasih...

Monday, September 29, 2014

Meraikan Hari Lahir Virgo dan Libra

Hari jadi aku dengan Ayu jatuh pada bulan September.. Eira ngan Yana bulan Oktober.. Selalu setiap tahun aku ngan Ayu celebrate berdua jer, tahun ni celebrate berempat..wewewe.. Yana kata senang celebrate sekali lagi pon tarikh dekat2.. Jimat duit jimat masa sikit..kikiki =P

Tengahari tu ingat nak lunch kat Good Batch Uptown Damansara sekali Ayu bagitau situ penuh dan tak banyak pilihan sangat kebetulan Ayu sampai awal pulak masa tu..Pastu plan nak makan kat Fat & Spoon area Uptown jugak, pon sama penuh ramai orang.. Aduhhh semua pon penuh ate time lunch berderet ler orang dalam retsoran nak makan..Pastu pulak restoran baru masing2 pon berdesup nak mencuba..

Sekali kiteorang decide pergi Publika.. Parking kat situ naik kereta Ayu senang.. Dalam kereta baru bincang nak pergi makan kat mane.. Ayu kata kat Publika ada satu restoran Red Beanbag nama dia sedap sebab Ayu pernah makan kat situ.. Tempat dia pon cantik jugak.. hahaha Nak pilih tempat makan tu penting untuk manjer's ni, supaya takdela terjerit2 bila nak makan sambil berborak nanti.. Potong mood nanti..hahaha

Sekali dah sampai Publika, omak aiii beratur orang kat depan restoran Red Beanbag..Terus cancel! Pastu masing2 blur dah tak tahu nak makan kat mane.. Tengah dok fikir restoran nak makan kiteorang terpandang The Social.. Jom la manjer makan jer la kat The Social ni..Jom kite tengok menu dia dulu.. Dah tengok2 ok la menu dia nampak macam sedap.. Harga pon ok jugak..

Hari ni tudung kami tidak sama.. Ata kawan dah tokeh tudung..kekeke

Saya punyer.. Ingat nak oder spaghetti sekali ada suara menyatakan.. spaghetti lagi ker Kathy oiii!  hahaha Ok la aku oder burger la.. Ata spaghetti dengan aku memang tak boleh dipisahkan..hahaha

Ni Eira punye claypot chicken rice..Sedap Eira punye..Siapa tengah lapar gila tahap gaban makan ni tak cukup kot sebab portion dia sangat comel..

Ayu punya Thai Beef Noodle Soup..Tak rasa Ayu punya tak tahu sedap ker tak tapi dorang kata sedap.. Sedap la kot..

Yana oder Pad Thai.. Pon sedap sama sedap gak..

yum yum dah jom makan..

Lepas kenyang makan kat The Social kami ker Plan B nak makan kek, Eira pulak nak minum air cekelat.. Ada kejadian masa ontheway nak ke Plan B tapi dalam blog Eira dah bagitau kejadian tu..hahaha Takyah la aku cerita dalam blog aku ni korang baca kat blog Ceeranoh jer la...malu iols tau.. kekeke

Minum petang kami..

Eira punya hot chocolate..

Yana punya..

Banana Macadamia Cake.. Sedap yang ni..


Macadamia Cheese pon sedap jugak..

Tu dia sawan selfie sudah menjelma..

Alololo malu2 pulak Yana kena suap ngan Eira..hahaha

Aku suap ko, ko suap aku nah! kekeke

Selamat Hari Jadi Ayu.. Nak sesudu kek dari I..

Tq manjer coz sudi nak suap i..hahaha Syok dapat main suap2 ni..

Eira dan Yana Libra..

Saya dan Ayu Virgo.. 



Dah kenyang nak balik.. Suami sudah call..Bile mahu balik?? Yerla nak balik la ni.. lalalala.. hahaha

Selamba panggil kakak cleaner ambikkan gambar kiteorang..kekekeke Mekasih kakak cleaner..

On the way pulang hepi masing dapat celebrate sama2..Thank you Ayu belanja kek.. mmuah cikit..

Harap korang terima la hadiah tak seberapa dari ku khas buat manjer2 ku.. sayang korang semua.. =D

piece : kathyjem

4 comments:

Chekgu Azrine said...

Happy birthday birthday girls!!
Semoga panjang umur
Murah rezki

kathy jem said...

Amin..Terima kasih Chekgu Azrine ;)

Allene said...

happy besday girl... gembira btul sambut besday...

entry terkini...100% untuk mu

Hafiz Hafizol said...

Akak Cleaner tolong ambekkan gambar? haha... pandai dia ambek gambar.. =P