Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, November 3, 2015

Teman Manjer Yana Shopping

Semalam teman Yana shopping baju untuk photoshoot majalah Pa&Ma..Sebelum nak jumpa aku dia dah cari baju dekat Curve..tak jumpa yang ok..One Utama pon sama takde yang berkenan jugak..so lepas abis kerja terus aku gerak ke Midvalley, Yana nak cari baju kat sana pulak..Sampai2 Yana kat Topshop..jalan pulak jem depan Midvalley..walaupon Midvalley sebelah office jer dekat 20 minit jugak la baru sampai Midvalley..

Macam mana manjer ada tak baju yang sesuai..takde la manjer..kat Curve pon takde yang ok..kaki aku dah lenguh2 dah ni dari tadi berjalan..hahaha Takper jom aku teman ko cari sampai jumpa..mesti ada selit2 dalam Midvalley ni..Sekarang ni kang musim winter so banyak la baju2 sejuk yang jual..nak cari dress memang payah la sikit..

Yana dah fikir kalau tak jumpa jugak dress yang ok ambik yang ni jer..Tapi tu la Yana kata dia dah ada baju belang2 macam ni..kalau boleh nak cari dress plain macam tu..

Menunggu Yana dibilik persalinan.. >_<

Pastu masuk Zara pon tak jumpa dress yang cun..Eh ada satu dress kat Zara tu memang cantik giler bila pakai Yana kata macam bibik2 sangat..hahaha masuk Forever 21 pon sama..Masuk Mango yeaaa ada..

Dan jumpa jugak akhirnya..Yana ni jenis badan kecik perut pun kecik..kebetulan baju yang dia try ni gam dengan badan..tapi kena oter sikit..reporter majalah Pa&Ma tu nak Yana pakai dress tu yang gigih mencari dress jugak..

Cantikkan dress Yana..Penantian dari siang hingga ke malam berbaloi..hahaha

Selfie sat manjer..lama tak selfie dengan manjer i..berseri-seri bakal ibu ni..

Pastu Yana ajak makan kat Plan B..dari siang tak makannya..hoiii biar betul Yana dari siang tak makan..Ye betul tak makan lagi..ni dah start gigil2 dah..lepas dapat baju baru rasa ngigil2 la..hahaha orang perempuan kan selagi benda yang nak tu tak dapat selagi tu hidup tak tenang..makan pon sampai tak lalu..

Yana oder kebab dalam tu ada beef..

I diet makan ni jer..hahaha diet la sangat Kak tijah hoii..tu bukan ayam, itu udang..

Yana kata dah lama takde orang ambik gambar makan macam ni..alololo ko ni suka buat aku mengalir air mata tau..ni aku nak ambik la ni..aku pon rindu kita macam ni manjer..

Yana kata upah belanja aku makan sebab teman dia cari baju..Thank you manjer belanja i makan.. hekhekhek..

piece : kathyjem

3 comments:

Nelly Sapri said...

cantik dress yana tuu..jumpa kat mana???nak try p cari 1.. :)

kathy jem said...

Nelly Sapri : dekat Mango Midvalley..hehehe

CikPuan FiDa said...

comey jer k.yana ngan k.kathy ni.. tahniah kak yana pregnant..