Klik Yer!! Mekasih...

Monday, April 11, 2016

Shopperlicious tengah buat promotion!

Rebut promo yang datang jarang2 sekali ni, beli 3 pasang untuk harga Rm200.

Boleh pakat share dengan kawan, adik, kakak, mak, beli semua sekali..lepas ni tak dapat dah harga 3 pasang rm200..

Inspired original , & keselesaan setanding original! Yang pasti berbaloi-baloi untuk kasut yang cantek di mata, selesa di kaki. Lepas pakai mesti terus jatuh cinta..

Whatsapp 019 2323395 / 012 6088969 atau datang sendiri ke kioks Shopperlicious Boutique di Subang Parade.

Intagram : @shopperliciousboutique

piece : kathyjem

2 comments:

Zie Azi said...

nampak selesa,
weekend nampak awak kat NZ curry house, kecik je u!!
tp segan nak tegur hahaha

zeera lily said...

sedap pakai tak kasut ni?