Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, May 3, 2016

High-tea dengan Manjer's

Lama sangat tak jumpa geng manjers ni..eh yeker lama tak jumpa, bukan baru hari tu jumpa..hahaha lupa lak hari tu baru jumpa kat Sunway Nexis.. =P

Nak jumpa manjers sebab nak ambik handbag dari Eira..hari tu suruh Eira belikan handbag kat Sometime.com..hehe dua kali dah suruh Eira belikan..Eira memang kaki shopping online..Bab beli barang online serah kat dia..memang semua dia tahu, memang laju dia mengoder..kalau mintak suruh dia tolong belikan mesti kata boleh..tak pernah tak kata boleh..mekasih manjer..

So kiteorang plan jumpa petang tu di Sunway Pyramid sebab Yana bawak Raef..kalau boleh nak lepak dalam shopping mall kang Raef po-po senang nak cari baby room..

Masing2 sebelum nak jumpa dah lunch siap2..Yana sebelum datang Sunway dah lunch ngan Shah..Aku tenghari tu dah siap masak lauk untuk Raiisah dengan Affan..

Bila sampai Sunway Pyramid blur2 nak makan kat mana sebab masing perut masih berisi..so kiteorang decide nak cari tempat makan yang ada desserts..pikiaq punye pikiaq kiteorang pilih Bubba Gump..Yana ngan Eira ok jer dorang ikut selera mak buyung..

Alooo tido pulak si Raef ni..mummy kathy tak sabar nak dukung awak ni..geram sangat ni tengok dia tido macam tu..gigit bibir tu kang..

Geng manjers ni memang sebulan sekali wajib jumpa..dulu masa zaman bujang hari2 kena jumpa..zaman lepas kawen pon jumpa jugak tapi takde la hari2 masa zaman bujung dulu2..zaman lepak berjam2 macam dulu2 dah berlalu yer..

Sementara menunggu Raef bangun kita makan, gosip2, gelak2, selfie2..hihi

Sorang oder lemon sorang oder blueberries..

Oder satu kongsi tiga..hehehe masing2 dah kenyang kan..Kami Oder Bubba's Far Out Dip & Shrimp Mayan Salsa..

Shrimp Mayan Salsa ni dia singkan..so nak makan kena mix kan dulu..kalau tak masa dorang nak bancuh tu nak menyanyi tapi memandangkan Raef sedang tido tak jadi la nak menyanyi2..tengok meja sebelah ooo macam tu ke dorang menyanyi sambil goncang Shrimp Mayan Salsa tu..

Ni terpaling sedap..chesse ngan sayur bayam ke apa tah memang sedap giler..

Eira dah pening nak oder apa sekali oder salmon jer..hehehe

Leptos hari2 wajib makan sebelum makan, makanan berat..sekali ambik kena hisap 3 biji..tengok la badan Eira kurus macam mana lepas ambik Leptos..Siapa2 nak oder boleh oder Leptos dengan kami.. whatsapp nombor ni okey 013-340 5893..beli sebotol confirm nak beli 3 4 botol lagi..tak caya try makan sebotol mesti akan nampak perubahan..

Kunyah2 boleh terus jadi kuruh..gitewww..

Ni la aku dok teringin2, Chocolate Chip Cookies Sundae..last makan benda alah ni tahun 2011 kot tak silap aku..hahaha gile lama, ingat lagi masu tu baru kawen, pergi makan dengan Affan siapa lagi..

Kongsi bertiga pon tak abis..portion dia besar..

Elok kiteorang abis makan Raef pon bangun..baik sangat ni..

Tu dia budak mata bulat dah bangun nak susu..

Eh eh suka pulak dia kena auucakk ngan mummy Eira..

Eleh elehh buat2 lentuk pulak ia..

happy dia dapat minum susu bonda..muka dah macam baby gegirl..pergi mana mesti orang tanya Raef boy ker girl? dah dressup macam tu pon ada orang tanya girl..hehehe ate muka awak dah macam gegirl ye dak..mulut tu mungil sangat...

Last jumpa Raiisah masa dalam pantang..nah ambik kena penyet pipi pau tu..geram sangattt asyik tengok awak dalam FB Bonda jer..

Mummy Eira dan Mummy Yana..

Dah pandai senyum balik kat mummy yer..

Mana budak mata bulat ni!!!!

Comel sangat ni ada lesung pipit kat pipi..ikut daddy dia..

Masa lahir ikut Bonda dah besar ni ikut Daddy dia pulak..yerla Yana muka Raef sebiji macam Shah..hehehe anak daddy sangat ni..

Bonda dan Raef..Esok2 jumpa awak dah boleh meniarap..jumpa lagi dah ada geng..hihi

Aku dukung kejap je Raef sebab dukung dia kekok giler..dia pon macam tau je aku dukung dia macam tak betul..hahaha dah kenapa kekok dukung baby ni..tah2 tiba2 jadi sengal nak dukung baby.. >_<

Ngan mummy Eira elok je dia..tak suka mummy Kathy yer..hukhukhuk sedih mummy kathy tau..tak kawan dia..

Lepas dah isi perut kiteorang window shopping..tapi takde la window shopping beria sangat pon..baju pon takde yang cun2..

sikit lagi badan ini makin kembang dan mengembang..

Amoii Raef penat sangat ke tu..nak tido la tu.. nganga besor nampak..hihi..biasernya baya ni memang senang bawak hopping mall..kerja dia tidoooo je..kalau berjaga pon nak susu pastu tido balik..

Shah ambik alih tugas jaga Raef..bagi chan Bonda nak shopping yer..bye sayang Raef nanti mummy kathy jumpa awak lagi ye sayang..

Sebelum balik mengopi dulu..

Thank you Yana belanja caffe mocha..Kat Bubba Gumps Eira belanja..wohooo..save duit ku..hihi..moga murah rezeki manjer2 ku..amin

piece : kathyjem

7 comments:

mama tisya said...

dessert kt bubba tu mmg fav..kalo pegi mesti order

kathy jem said...

mama tisya : kan sedap betul tapi kalao makan sorang memang tak abis la...hehe

Chekgu Azrine said...

Blm pernah makan kat sini
Semua cantik2 dan kurus2...

Surahelmee said...

akk baju lawa beli mane

kathy jem said...

Surahelmee :akak beli kt pop look dear..

Aida Tasrip said...

kak kathy..mana beli beg tu..cantik..korang ber3 pakai beg sama kan???

NURUL JAMIAN said...

nak tanya kathy baju awak dalam entri ni beli mana ye? lawa