Klik Yer!! Mekasih...

Friday, June 17, 2016

Pencarian Rakan Agen Kaay Cosmetics

Salam semua..Kak Kathy nak beri peluang kepada korang semua diluar sana untuk menjana pendapatan sampingan tanpa perlu keluarkan modal yang banyak tapi dapat keuntungan yang tinggi dan lumayan..

Disamping tu boleh la simpan sedikit untuk buat persiapan raya nanti, raya nanti sure nak guna duit banyakkan..bukan kata time raya, lepas raya pon banyak nak pakai duit kan, yerla duit dah abis beli baju raya, kasut raya, kuih raya..hehehe So dengan join pencarian rakan agent Kaay Cosmetics ni boleh la korang tambah sikit duit poket nanti..


Lepas Kak Kathy launch Kaay Cosmetics ni ramai yang tanya pasal nak jadi agen Kaay Cosmetics..ada yang tanya tak open untuk agen atau stokis ker?? Alhamdulilah ramai yang berminat untuk jadi sebahagian dari Kaay Cosmetics..Buat masa ni kami open untuk agen dulu..Jadi sebelum korang menghantar permohonan untuk jadi agen ni, Kak Kathy terangkan sikit untuk yang berminat nak jadi agen Kaay Cosmetics..


√ KAAY COSMETIC MERUPAKAN SYARIKAT BUMIPUTERA SEPENUHNYA
√ PRODUK KAMI BARU DI PASARAN TAPI TELAH TRENDING DI KOREA
√ PRODUK SETANDING JENAMA LUAR NEGARA
√ MEMENTINGKAN KUALITI DAN MENGGUNAKAN BAHAN SEMULAJADI DAN MESRA PENGGUNA
√ PRODUK KAMI DI CIPTA KHAS UNTUK MERSA SOLAT & MESRA WUDHU
√ KAWALAN HARGA DARI PIHAK KAMI
√ PENGIKLANAN SECARA BERTERUSAN DAN MELUAS DARI MASA KE SEMASA

Ok untuk yang berminat nak jadi agent Kaay Cosmetics korang hanya perlu beli Kaay Super Moisture Cushion minimun 10pcs..selepas membuat pembayaran, pihak Kaay Cosmetics akan post terus ke agen..kami juga akan sediakan eflyers untuk promote dan akan perkenalkan agen kepada customer..Pihak Kaay Cosmetics juga akan bantu agen bagaimana untuk menjual..so jangan risau la mana yang baru nak berjinak2 meniaga ni sebab kami pihak Kaay akan bantu korang sampai berjaya.. =)

So sesiapa yang berminat untuk jadi agen kami boleh terus whatsapp ke 011-28811281 (Kaay Cosmetics) hari ini..Jom tambah duit raya!! ^__^

piece : kathyjem

2 comments:

wong meimot said...

Kathy harga 10 unit tu harga jual ke harga agent ?

kathy jem said...

wong meimot : harga agen.. =)