Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, August 30, 2016

Besok Last Day Merdeka Promo dari KAAY

Selamat pagi semua..MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA! amboiii pagi2 semangat kemerdekaan ni..hahaha nak bagitau besok last day KAAY Cosmetics Merdeka Promo tau..harus la korang kena grab satu untuk dijadikan makeup paling disukai dan digemari gitewww..

Bawah ni antara testimoni pengguna yang dah menggunakan DD Cushion dari KAAY..rata2 yang dah menggunakan mesti berpuas hati dengan teksturnya yang ringan, tak meleket, tahan lama dan tak bertompok-tompok bila berpeluh..

Ni nak bagitau korang yer kebanyakkan BB Cushion or CC Cushion yang berada di pasaran khususnya made in Korea kebanyakkannya water and sweat proof..kalau bawak sembahyang tak cuci bersih2 dan betul solat kita tak sah ye sebab air tak meresap kat kulit..satu lagi yang leceh nak kena pakai wet tissue or makeup remover kan..so DD Cushion dari KAAY ni korang jangan risau pening2 nak pakai makeup remover bagai , boleh terus ambik wudhu tanpa ragu2 dan boleh terus solat dengan khusyuk..


Feedback dari customer KAAY..jom baca komen2 dorang.. ^_^


Wow akak ni beli terus 2 pcs..hehehe

Happy tengok customer yang berpuas hati menggunkan KAAY..terima kasih yang sentiasa support KAAY..kalau ada yang terkurang dalam service kami ni harap maafkan la kami yer..kami ni baru merangkak-rangkak lagi banyak nak kena belajar..In Sha Allah kami akan pertingkatkan and perbaiki mutu perkhidmatan KAAY dari masa ke semasa..terima kasih semua..

So siapa yang nak oder boleh Whatsapp 01128811281 untuk oder @ hubungi agen / stokis yang sah dari KAAY..

piece : kathyjem

3 comments:

mazz said...

wah mcam best jer

kathy jem said...

mazz : mestila best..hehehe

AinAthirah Anuar said...

Duit tak laju lagi nak cuba :') hehehe. Chaiyok sis !