Klik Yer!! Mekasih...

Monday, September 26, 2016

Banyak Benda Nak Kena Settle Sebelum Beranak Ni!

Salam uolsss..tengok jam mak aiii kol 12.00 mlm dah..cepat nau masa berlalu..Dari siang settle kan urusan KAAY..baru ni ada masa nak update blog..kol brape nak tido ni..huhuhu Bertabah la Kathy yer..biaser la awal2 business ni kena kerja keras sikit, eh bukan sikit banyak tau..hahaha..lagi2 busniess baru ni..

Ada masa terluang jer memang aku kow kow buat part time kat rumah ni..takde masa nak nonton tv golek2 atas katil..kadang2 sian kat Raiisah ajak main dengan mummy, mummy cakap nanti mummy main dengan Raiisah ye, pergi main dengan daddy dulu..uwaaa banyak masa kena korban tau..takper2 Kathy jangan mengeluh..sabar naaa..Allah akan bagi rezeki pahala berlipat ganda kalau ko usaha lebih..nasib la Affan memahami..kadang2 dia tak faham jugak..hahaha so kena pandai2 la bahagi masa dengan anak suami, business, kerja..giteww.. macam business juta2 je kan dia punya busy..hahaha

Yerla banyak benda nak kena settle sebelum aku beranak ni..kang dalam pantang tak sempat dah mengadap semua ni..busy melayan anak..so kena balun sebelum aku beranak bulan 10 ni..

Sekarang update blog semua auto publish..malam je la sempat nak update blog settle urusan KAAY..siang memang hai bye bye la nak update..

Weekend hari tu jumpe Yana dia kasi flyers..baru dapat tengok hasil sendiri yang wow! amboii puji sendiri nampak..hahaha yerla penat lelah kita buat design and tengok hasil dia superb cantik mesti la gembira kan..cun dan puas hati la Yana hantar kat tempat printing ni..kang ada yang tanya mana tempat printing Yana tempah ni, hahaha..jangan tanya aku tanya Yana..kekeke

Yang penting kualiti colour and paper yang digunakan sangat berkualiti..terbaik! mak hayam dengan mak jemah suka sangaattt..

Satu hari aku dengan Yana settle kan macam2 urusan..mujur pakai KAAY..eh sempat lagi..hahaha

Jeng jengg!!! KAAY Cosmetics dah keluarkan refill pack..hanya RM49 sajer uolsss..sebab ramai yang oder KAAY lepas tu mesti akan tanya refill pack takde jual ker?? Nah kami dah keluarkan refill pack yang ramai sangat permintaan..so bekas dalam yang dah abis tu korang boleh buang ganti dengan refill pack ni okey..jimat berganda-ganda..

Nah nak jimat lagi beli terus promo set, Normal Pack + Refill Pack RM100 sajer..Harga Normal Pack RM80..Jimat RM29 hengget! bila promo set ni abis?? selagi stock masih ada.. =)

Cara nak pakai DD Cushion KAAY ni senang sangat..nampak tak perbezaan sebelum dan selepas guna DD Cushion KAAY..ketara flawless kan..

Whatsapp nombor ni untuk pertanyaa pasal DD Cushion KAAY  011-2881 1281 or contact agent SAH KAAY untuk cod / post..senarai agent boleh tengok di IG KAAY @kaay_cosmetics

Chowww nak tidur dah..nite..Assalamualaikum! zZzZzzzZzzzz.....

piece : kathyjem

No comments: