Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, September 27, 2016

Gathering pertama bersama anak-anak hayam KAAY

Hi semua..hari tu KAAY ada buat perjumpaan dengan agent2 dan stokis..Alhamdulillah berjalan dengan lancar walaupon ramai agent KAAY yang tak dapat join..yerla cuti umum kan, Hari Malaysia ramai la plan holiday dengan family..takper next gathering nanti harap ramai agent & stokis KAAY join.. =)

First day gathering bersama agent2 & stokis KAAY..macam2 kami bualkan..tukar pandangan, beri idea. macam mana nak tingkatkan sales, macam mana nak naikkan followers di IG mahupon di FB..tu semua sifu Yana yang berikan..

Hebat hangat Yana masa bagi penerangan hari tu..tercengang-cengang aku nengok masa Yana bercakap..kalau aku dah merapu-rapu dah tu..hahaha tak sia2 belajar business online kan manjer..macam2 ko share dengan kiteorang..tips yang sangat bermanfaat..yerla Yana pon ada background business so share la dengan kawan2..dalam business ni kita jangan kedekut ilmu..mana kita tau share dengan kawan2..In Sha Allah, Allah permudahkan lagi perjalanan business kita..

Konon tak nak minum ais..sekali teroder jugak..memanggil caramel latte Zawara coffee ni tau.. takper la minum puas2 kang lepas beranak 3 bulan pantang minum ais.. T_T

Semakin rancak perbualan kami..ewah!

Bapak misali ni jaga anak2..hehehe

"Rasa nak nangehh bila dorang sama2 kerja keras nak perkenalkan KAAY pada orang luar, nak perkenal dd cushion yang masih baru kat pasaran Malaysia. Antaranya team KAAY bukan siapa2 , bukan adik bradik, bukan saudara , bukan kawan pon, tapi bila dorang sudi nak susah bersama KAAY , mak jemaahh terharuu.. Biarlah team kami kecil , asalkan semangat kami terus memBESAR" !! #copypaste ayat Yana di FB..

Suka Kak Gee yer dapat refill pack yang ditunggu-tunggu..

Kak Gee ni agent KAAY..so siapa nak COD KAAY area Jalan Ampang / KLCC / Bukit Bintang / Jln Kuching / Selayang boleh contact Kak Gee 018-3976511..selain dari nama tempat yang disenarai atas tu pon boleh ajer Kak Gee postkan di seluruh Malaysia..

Berkaca mata itu Aidad namanya..agent KAAY dari Shah Alam & Klang..Aidad boleh COD area Klang / Bukit Tinggi / GM Klang / Shah Alam / Aeon / Bukit Jelutong..boleh whastapp Aidad 017-7187181..

Kak Gee, Tuan Blog dan Kak Intan.. Kak Intan pulak stokis KAAY..so siapa berminat nak jadi agent di bawah Kak Intan boleh whatsapp nombor ni Intan 012 6088969.. COD area Senawang / Seremban 2 / SACC MALL..

Refill pack fresh dari oven..

Thank you agent2 KAAY couse sudi luang masa bersama kami..In Sha Allah next gathering kita jumpa lagi..harap2 dapat jumpa korang semua sekali lagi sebelum kita beranak hujung bulan depan..

Menci tau Shah ambik angle ni terus nampak ahkak bulat kat situ..tu la siapa suruh di hujung2..patut mak buyung kena dok tengah2..hahaha kalau dah besor tu dok la celah mana tetap nampak besor gedebab.. >_<

Suke tengok kulit muka Aidad ni pinkish2 ditambah pulak pakai DD Cushion KAAY lagi la extra pinkish..

Ok tu je nak cerita untuk hari ni..selamat bekerja semua..

piece : kathyjem

2 comments:

intandayani said...

Semoga bisnes berkembang maju.Insyallah

linda said...

salam Khaty..nak tanya mase ni u pkai Kaay DD cushion ke?