Klik Yer!! Mekasih...

Friday, October 14, 2016

Birthday Surprise for Lady Boss

Salam Jumaat semua..ni second time gathering dengan agen & stokis KAAY..kiteorang akan berjumpa sebulan sekali untuk berbincang dan berborak mengenai perniagaan..tak kisah la apa2 nak bercakap, bukan pasal business je pasal hal lain pon kami berbincang..

Kebetulan masa gathering tu birthday Yana..alang2 kita bagi kejutan dekat Yana..Siap buat group lagi tau semata-mata nak buat surprise kan dia..plan baik punya..masa whatsapp tu pon kena hati2 takut tersalah group..memang Yana tak tau langsung pasal semua ni and paling best dia pon lupa birthday dia jatuh pada hari tu..hahaha nampak sangat busy menguruskan KAAY ye lady boss Yana..hahaha sampai birthday sendiri pon lupa..

Masa sampai tu aku siap bagitau Yana yang Iza dengan Nyah last minit tak jadi datang..Nani pulak lambat sikit sampai..ececece dan2 macam2 hal korang tak dapat datang kan..Yana pon pasrah je tengok ramai agent2 last minit tak jadi datang..

Sekali tu dia Nani, Iza dengan Nyah siap bawak kek lagi..terkejut beruk Yana tiba2 ada orng nyanyi lagu Happy Birthday untuk dia..Boleh Yana ingat orang sebelah punye birthday..hahaha

Terus suruh Yana bagi wish sempena birthday dia..haaa wish?? ok aminnn, terima kasih untuk ni semua..haha tu je ucapan yang terlintas kat fikiran Yana masa tu..yerla mau tak terkejut tiba2 orang menyanyi lagu hari jadi bawak kek..kalau aku pon dah terkedu-kedu kat situ..keke

Si Lisa pon nak tiup lilin jugak..terpaksa la nyalakan api sekali lagi sebab si kenit Lisa ni meraung nak tiup lilin..dah dapat tiup baru dia senyap.. Raef perhati je tu..

Aidad, mak buyung, Nyah dan Mia..

Nampak dua orang hujung tu..tu la orang kuat yang berjaya meng-surprisekan besday lady boss..

Selamat hari jadi manjer..happy aku surprise menjadi walaupon dalam hati debor takut plan tak menjadi..

Aku mewakili rakan2 KAAY berdoa semoga dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yg baik,  dipanjangkan umur dan In Sha Allah kita akan bersatu padu dan kerja keras memperkenalkan KAAY di mata dunia..ewahh! tinggi angan tu..hihihi..

Hadiah terindah dari rakan2 KAAY..rasa2 nak dapat idea melimpah ruah pasal business sila la minum dengan mug pemberian kami hari2 ni ye..hahaha Tengok muka2 agent & stokis KAAY kat mug tu sure idea tersembur keluar..kiki

Terbaik Yana cakap..

Yana bersama Raef..

Ok jom kita kenyangkan perut dulu..baru la syok nak buat meeting..

Hi Tecer Nani..

Bersama Aidad..

Iza, Nani dan Kathy..

Tu dia Kak Gee tak sempat seminggu stock kat tangan abis licin..terus topup banyak2..

Ni Nani..kawan satu kelas..tak sangka bertemu setelah hampir 15 tahun kami tak berjumpa..last jumpa Nani rasanya 2001 kan Nani..lama betul aku tak jmpe ko kan Nani..tup tup jadi agen KAAY dah sekarang and bertemu dalam dunia business..

Ni yang dinanti-nantikan reward untuk agen & stokis..

Jatuh kepada stokis Seremban..Nyah!!! tahniah Nyah..stokis paling banyak jualan untuk bulan 8 & 9..muka kemain happy Nyah bila diumumkan nama sebagai stokis paling banyak jualan..hehe

Tahniah sekali lagi Nyah..

Dah pemenang untuk agen paling banyak jualan untuk bulan 8 & 9 jatuh kepada Kak Gee!!!! tahniah Kak Gee..Kak Gee dah upgrade jadi stokis pulak..mau tak setiap minggu top up KAAY..alang2 jadi stokis terus..jimat banyakkan Kak Gee, untung pon berganda-ganda..

Tahniah sekali lagi buat Nyah dan Kak Gee..Kami dari pihak KAAY juga nak ucap terima kasih banyak2 kerana berkat dan usaha kalian semua yang tanpa henti2 memperkenalkan KAAY ke mata pengguna..Ni baru permulaan nantikan kejutan2 yang bakal pihak KAAY lakukan untuk agen2 dan stokis KAAY..tungguuuuu... =)

Alhamdulillah agen2 dan stokis KAAY makin bertambah..tu pon ramai agen2 dari luar KL, Selangor tak dapat join..kalau mereka join rasanya lagi meriah..takper next time kita panggil agent2 & stokis2 dari seluruh negeri untuk next gathering..In Sha Allah..

Terima kasih korang semua..next gathering tunggu kita bersalin naa..In Sha Allah bulan Nov or Dis kita jumpa balik ok..syok la lepak dengan dorang ni semua rasa macam tak nak balik..hahaha..semua suporting abis..macam ni la yang kita nak semangat berpasukan katanya..

Diakhiri dengan mak hayam KAAY yang sudah masuk 37 minggu..dalam gambar ni la, sekarang dah masuk 38 minggu..senyummm sikittt.. ^_________^

piece : kathyjem

2 comments:

Mommy Cici said...

happy birthday Yana.

;D

Eray Majid said...

sedapnya makanan-makanan tu. oh dah terasa lapar dah.