Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, February 28, 2017

Belajar Make Up Jom!!

Hallo semua, siapa nak belajar makeup dengan Ahkak Kathy, sila angkat kening sikittt nak nengok..hahaha tak la main2 je uolsss, giler ahkak Kathy ko ni nak ajor makeup..mane gheti..pegang berus pon gigil2 hati ada nak ajar orang mekap..kekeke..tapi boleh la setakat nak pakai liptip, nak tepek DD Cushion Kaay kat muka tu bolah la ahkak ajar..yang selebihnya kena la mai datang kelas mekap kami buat ni..

Kak Kathy tau mesti ramai kat luar sana nak belajar mekap kannn tapi tak tahu macam mana nak belajar mekap yang betul, nampak simple & natural, macam mana nak mulakan tak reti tak retiiiii..haa time ni la korang nak tambah ilmu macam mana nak mencantikkan wajah, macam mana nak memperhaluskan teknik2 mekap yang WoW!!!, dari jauh orang akan tertanya-tanya, Siapakah gerangan gadis persis ala2 retis Bollywood yang sedang berjalan itu??


Murah sangat kelas mekap anjuran Kaay Cosmetics & ANS Beauty ni, hanya RM160..siap ada goodies bag dan disediakan minum petang..Tempat terhad untuk 40 orang..kalau korang berminat boleh contact Yana 011-28811281 untuk reserve seat..nanti boleh jumpa ahkak2 semua.. ^_^

piece : kathyjem

No comments: