Klik Yer!! Mekasih...

Monday, February 20, 2017

Mengeteh sambil berkongsi idea

Haluuu..semalam jumpa agen-agen Kaay Cosmetics..excited dan tak sabar agen-agen Kaay ambik stok lipstick Kaay..masing2 tak sabar nak meroket ye..hahaha..ada gak agen yang tak sempat nak jumpa semalam, takper nanti korang jumpa Mak Jemah ambik stok ok..Mak Hayam semalam pon ambik stok gak..ramai kawan2 ofis tak sabar nak pakai Matte Creamy Kaay..Dari sehari ke sehari dorang pesan suruh bawak lisptick Kaay..

Ni la Mak Hayam Kaay..hahaha..mesti korang inagt siapa la Mak Hayam tu kan? agen-agen semua panggil aku Mak Hayam, Yana, Mak Jemah.. class tak panggilan manjer i..hahaha Mak Hayam kata kooo..

Bersama Aisha, hari tu jumpa takut sekarang dah berani..kemain dia pose comel depan camera autie ye..

Ni sajer yang free...next gathering team Kaay Fighter kena turun tau, rindu la kat korang semua..semalam banyak Mak Jemah share tips tau, rugi hampa tak datang..

Eh kejap mata biru, kejap mata hitam..Biar biru mata hitamku..tiba2 tajuk lagu keluar kan,.hahah..

Yang Kak Kathy pakai ni code Caramel..tantik kannnn..siapa yang tak suka colour menyerlah sangat, suka yang natural2, boleh la pakai code Caramel ni Kak Kathy pakai ni..nampak sesuci lebaran giteww..

Belum apa2 ramai dah cop nak..ok tunggu berita gembira minggu ni ok..kalau Kak Kathy nak bagi free korang nak takkkk?? sila komen cikitttt...

Yana pakai code Roseberry dan Kak Kathy code Caramel..lagi satu colour Red Velvet..actually kami keluar 3 colour dulu..soon kami akan keluar colour lain pulak..In Sha Allah..

Siapa yang bibir sangat sensitif or mudah kering, boleh cuba Matte Creamy Kaay ni sebab dalam dia ada bahan Virgin Coconut Oil dan Argan Oil..semua pon tahu apa kelebihan dan khasiat VCO dan Argan Oil kan..so jangan bimbing, lepas korang pakai sure korang akan tersenyum lebar sampai ke telinga..hahaha Mesti lepas tu korang rasa nak makan2 lepas apply kat bibir..terus mulut pon berkata, "Dapnyaaaa"....

Sambung meeting kat tempat lain pulak..kali ni discuss pasal macam mana nak memperluaskan Brand Awareness Kaay Cosmetics  dan seterusnya..huii pecah kepala otak ni kalau ingat discussion semalam..hahaha Ok la tu sajer nak kongsi dengan korang..byeeeeeee!

piece : kathyjem

5 comments:

Cinta Cinta said...

nak... hehehe.. bila nak kuar ni.. tak sabar nak order...

Siti Rohaida Yusof said...

nak satu please...

izma said...

cantiknyaaa dua2 warna kak kathy.

kalau freeee, mestilaaa naaaaaaakkkkkkkkkkkkk.

Maie Maizah said...

Nakkk heheh sbb asik pkai lipstick matte mesti bbir merekah sendu.. tgk org pakai lawo je.. so sad 😭

Nadia Yusoff said...

i want! i want! peminat tegar matte lipstick! :D