Klik Yer!! Mekasih...

Monday, January 15, 2018

Meeting Terkejut-terkejut

Kemain update kt fb acah2 busy katanya..hahaha yela memang busy pon terpaksa tau ambik cuti tapi ambik half day je, banyak cuti nak kena simpan ni..tahun ni Kaay banyak projek..

So pagi tadi lepas hantar Mekcha school
terus pegi Shah Alam..dah ambik pakej Signature treament ni kena jugak la pergi, sayang pulak kalau tak pergi benda dah berbayor..nak pegi weekend memanjang penuh..

Lepas abis treamnet terus roger business partner..ada benda urgent nak kena bincang..tak semua benda boleh bincang kat whatsapp takut tak sampai..ada certain hal kena bincang face to face..

Siapa yang masih tidak tahu dan ingin tahu dalam gambar ni la teman intan payung business partner kita..hahaha Yeee manjer kita Yana๐Ÿ˜† masa jumpa Yana muka dah sihat..cer tengok bawah๐Ÿ‘‡๐Ÿผ

Muka tak sihat kena edit bagi nampak sihat sikit..hahaha amboii flawless tu nak pegi mana kak sampai hilang terus eyebag bawah mata..kekeke

Rasa pelik breakfast sorang2..selalu makan mamak mesti ada Affan, anak2 takpon dengan manjer takpon kawan2 ofis..well akak dah kertua dik makan sorang2 pon takde hal walaupon rasa macam ermmm ermm boring la sebab takde teman nak borak..sejenis mulut tak reti dok diam..haha

Yesza jumpa manjer terus laju2 borak, laju2 keluarkan idea itu ini, apa nak buat itu ini, sambung makan..tengok tempat ok cun menarik puas hati sebab nanti Kaay akan buat gathering..zass selesaiii dan laju2 balik office..Alhamdulillah sampai dengan selamat..bye nak sambung buat kerja office..๐Ÿ˜Š

piece : kathyjem

No comments: