Klik Yer!! Mekasih...

Monday, May 21, 2012

Dynas's Baby Shower

Alamak nak story apa ek.. Blur jap.. @_@

Alaaaa korang tengok gambar pon dah tau kan.. Aku story light2 jer la.. =P

Ye seperti semua maklum Dynas bakal melahirkan baby Boy dan die kini sudah mengandung 8 bulan.. Congrats manjer dapat sepasang lagi.. =)

Pelbagai makanan..

Konsep red & black..

Colour yang sangat ceria.. Nak makan pon sayang sebab comel sangat!


Yasmin Hani yang sangat cute.. Kecik jer orang yer..

Oppss 4 bulan lebih sudah.. ;)

Group CLPT.. Kalo korang perasan setiap twitter mereka ni, di belakang nama mereka mesti ada CLPT.. Tu nama group dieorang termasuk Sazzy Falak, Daphne Iking dan Sharifah Sofia..


Nanti aku nak buat baby shower macam ni gak la.. Ewah berangan ni..! =P

piece : kathyjem

10 comments:

cha said...

bestnya. meriah tgk :)

Chekgu Azrine said...

cantik sangat kathy.. anak perempuan kot..

kathy jem said...

Cha : tu br tngk belum berada kat situ lagi..hehe

kathy jem said...

Chekgu Azrine : mekasih..baby girl..Amin.. =)

shuhadah Zainol said...

waaaa..bestnyeee...dynaz ni lawa kan dia...

CikPuanWanda said...

klu dpt bby girl mesti comel cam kak kathy gak :)

jeles ni mcmna nak kurus cam akak :)

kathy jem said...

Shu : die mmng lawa..dh preggy lagi lawa.. =)

kathy jem said...

Wanda : insyallah amin..hehe =) Kurus?? celah mana la akak kurus..dh preggy ni badan makin mengembang la syng..hehe

suara dari telapak kaki comel said...

comeynya u kathy sangat2 cute ngn perut boolat lagik heheh..kathy lak nampak berseri2 mesti anak perempuan nih...syoknya kathy...comel kena berusaha gigih lagi nih

loolathelover said...

comelnya akak... kiut je perot..