Klik Yer!! Mekasih...

Friday, February 28, 2014

Muke Terselit Dalam Majalah Hijabista

Teheeeee.....first time muke ahkak tepek dalam Majalah Hijabista..hewhew.. Yerla sape la daku yang tak sampai setahun berhijab ni masuk dalam majalah paling dikenali di Malaysia HIJABISTA..cewah! Alaaa muke sekeping jer pon, tu pon nak bagitau ker.. Perlu ker....kekeke

Cover depan Majalah ni Vivy Yusof.. Aku pon macam die jugak baru setahun berhijab dan paling suke tengok fesyen hijab die semua simple dan klasik.. Sape yang suke baca blog mesti tau die ni salah seorang blogger yang dikenali..

Cari2 di mana saya itu..hewhewhew

Tak sangka pegi event Hijabista aritu tengok terselit muke sendiri yang ala2 tak brape nak gorjes dalam ruang Lensa..

Debab betul aku masa ni.. Tu kat bahagian lengan tu dah macam sama saiz ngan peha aku tengok..kekeke.. Hari tu aku simple jer kata thema artsy attire..

Hai Leera Noh nama baru ke..hahaha.. Macam comel jer manjer nama ko Leera.. =P

Yana pon ada jugak..

Ok korang jangan lupe beli Majalah Hijabista keluaran Mac 2014 yang berada di pasaran sekarang.. =)


piece : kathyjem

9 comments:

Rina Ellisa said...

aah la kak,, Leera pon sedap jugak.. =D

Hafiz Hafizol said...

ok nanti kita beli. semata-mata nak tgk gmbr akak haha =p

cikji said...

retis sgt mumuy raicah ni, nk sign ekeke

Chekgu Azrine said...

Leera pun boley..

Allene said...

wah.. pemes... tahniah kak

kathy jem said...

Rina Ellisa : kan sedap jgk nama leera tu..kekeke

kathy jem said...

Hafiz Hafizol : hahaha jgn lupe beli..kekeke

kathy jem said...

cikji : Leera sedap nama tu..hehe

kathy jem said...

Allene : tkde maknanye femes dik..hahaha