Klik Yer!! Mekasih...

Monday, June 4, 2012

Hari 3.. Di Tangkuban Perahu dan Sapu Lidi..

Gambar banyak.. AWAS! =P

Hari ke 3 no mo shopping.. Jalan mengedik makan dan ambik gambar sajer..

Kami mood suasana di tangkuban perahu..

Muke Keisha tengah menahan masam strawberi..

Pandai si Keisha ni posing.. Kiteorang ramai2 panggil die.. **Keisha sini ambik gambar meh.. Terus die tergedek2 datang dengan Strawberi kat tangan..cute sungguh!

 Bersama laki masing2..

 
Posing puas2 kat sini pastu baru turun kat bawah..

Cantik sungguh permandangan di Tangkuban Perahu.. Tapi ada sedikit bau belerang..

Ah Seng sorang jer nampak lompat yang lain tak ready..

Lupe nak ambik gambar ramai2 kat sini.. =(

Masa ni weols kat atas lagi.. Cantikkan view dari atas..

 Bersama suami tercinta.. =)

Alolololo.. Ni gambar candid ni! =D

Berlatar pemandangan yang sangat indah! Indah ker?? hakhakhak..

 Suke sangat masa ni! Ceria abis..


Tengah melahap strawberi.. Manis strawberi kat sini.. Tapi kena tipu skit kat bahagian atas jer strawberi die menarik.. Bahagian bawak kecik dan tak segar sangat.. Nasib 6 peket 20,000 rupiah jer.. Tu pon Affan tawar kalo tak die letak harga tinggi..

Kat sini memang ko kena pandai tawar lagi2 die tau korang Malaysia.. Letak harga kow2 punyer..!

Turun bawah nak tengok apa yang menarik!..

Bee pose skema giler! haha

^___^

 Aku tak beli apa2 pon kat sini.. Yang shopping Yana, Eira ngan Ayu.. Eh aku ada beli gelang.. hehehe..

 Nampak di tangan ku itu.. Murah jer 3 gelang tu dalam 30,000 rupiah.. =D


Cantik sungguh kayu yang pakcik tu tengah potong.. Eh pakcik ker.. hahahaha Apa2 la.. Corak tu memang dah ada kat kayu..

Patu kami ke Kawasan Wisata Air Panas Alam..

Mula2 masuk kaki kat kolam panas ni yaaa ampun panasssssssss... Ingat panas suam upernye macam ko rendam kaki ko dalam air panas sungguh..! Panas giler kots..
 
Orang kat situ cakap kalo dah masukkan kaki kat kolam air panas jangan di keluarkan kaki tu nanti lagi rase panas..

Terus aku pon rendam la kaki dengan menahan kepanasan air kat kolam tu.. +____+

 Affan, Shah dan Ah Seng.. Mula2 dieorang pon tak tahan panas air kolam tu, pastu dah lama baru baru okey..

 Ouuchh panas kaki omak!

 
 Tengah cuaca panas dapat makan aiskrim syurga betol!

Terasa diri di sayangi.. ewah! ;P

Tengok kaki sapa paling merah.. Rasenye kaki aku paling ketara merahnya.. Yang lain light2 jer merahnye..

Ok pastu mau ke Sapu Lidi.. Perut udah kroohhh kroooh kelaparan..

Cantikkan suasan kat Restoran Sapu Lidi ni.. Teruja ahkak menengoknya..

Posing tak larat ke apa ni!..

Sepanjang di sana Keisha pantang nampak gelang aku mesti die akan datang dan usik2 gelang aku.. Tandanye die nak pakai.. Suke bergaya budak ni..! =)

Tengah menunggu makanan sampai... Tak sabar nak tengok macam maner la rupe makanan yang kami oder tu... Sedap ker idak..

Loorr macama ni jer.. Hurmmm biaser jer makanan kat Sapu Lidi ni.. Tempat jer menarik makanan biaser2 ajer dong..!

Sedang menikmati makanan di sini..

2 orang mak buyung sudah kekenyangan.. ^__^

Ini budak banyak mengada..

Bergambar sebelum pulang..

Abis lunch kami ke Collector Parfum.. Mau borang perfume murah dan wangi di sana buk..

Tu next entry yer.. Ni pon tak larat nak upload.. hehehe =D

piece : kathyjem

5 comments:

Naf naf said...

Salam sis,

Cantiklah dress yang sis n sis ceera pakai.. Beli kat mana eh?? Terpekenan pulak.hehe

kathy jem said...

Naf : yg sis pakai tu beli kat cotton on..sis ceera die beli kat thepoplook.. ;)

Naf naf said...

Thankssss for the info.. ;)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

best nya bercuti dengan kengkawan ..
semua cantik dan hensem hehe ;)
Tapi Keisha lagiiiii comeeell !

missT said...

bestnyerrr.... buat rindu kt bndg je.. i pg bln jan hr tu..