Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, June 14, 2012

NeeLofa VS Anzalna..

Eh eh tibe2 tangan ni gatai nak menaip pasal Neelofa & Anzalna la pulak.. Bukan apa semalam terbaca twitter Lofa yang mengatakan :


"Dalam masa 7 hari bermula hari ini, Anzalna perlu memberi penjelasan kpd pihak Neelofa tentang isu ini. Jika tak, tindakan lanjut akan diambil"


"Neelofa telah menghantar surat guaman melalui peguamnya kpd Anzalna utk memberikan penjelasan lanjut tentang kenyataan yang memburukkan dirinya"

Hello hello hello femes sangat ker ko sampai nak berlawyer-lawyer ni.. Ok la ok la tau la ko femes dari Anzalna tu tapi takpayah sampai nak buat sidang media lawyer berbagai.. Kalo ko tu DIVA macam Siti Nurhaliza ker ok la boley la aku terima.. Ni tak baru berlakon brape berapa drama dah berlagak Diva.. Bak kata Hans Isaac (perasan hot).. Eh jangan cakap macam tu tak baik nanti peminat die marah ai.. Eh ada aku kisah!

 
Dulu suke Neelofa ni skang macam kureng pulak.. Ke sebab Hans Isaac cakap die ni seorang yang psiko.. (sumber yang boley dipercayai) Eh tercakap lagik..

Lagi satu kan elok face to face.. Bincang dengan elok tanpa saman2 ni.. Industri kite ni bukan kecik pon.. Pusing2 kat situ jugak korang jumpe.. Eh tak paham la aku.. Lagi satu kalo ko betul baik tak kan la ada orang cakap yang buruk pasal ko kan..

Si Anzalna ni pulak satu kenape baru sekarang nak cerita pasal Neelofa ni.. Kan elok dari dulu cite kisah ni peminat tahu skit Si Lofa ni macam mane..

Okla taknak lah cite panjang pasal dieorang.. Banyak lagi kerja aku nak kena buat pikirkan.. Daaa~~

piece : kathyjem

13 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

apa lah nak digaduhkan, rezeki masing2 lah kan..

# tapi bukan ke si Hans Isaac back up Neelofa??

kathy jem said...

Yana : Hans Isaac ngn Lofa dh takde apa2..

baby lydia said...

btul tue..dlu lydia pn minta si lopak ni but sjak 2 menjak byk sgt kontro ni.x minat pulak..dunia retis memng cm tue lh..msaing2 nk tnjuk hebat kn?

Mimy Hamid said...

setuju...pada akak tak yah le gaduh mcm hapa...bodoh aje la...setel luar sudah la..kecoh la neelofa...nyampah lak

Miss Moon said...

hahhaha tew la pasal kan nak lawyer bagai ...setel la elok2 ........

hishhhhhhhhhh

nak publisiti la tewwww

wong meimot said...

Yang pasti i mmg nyampah ngn dua mangkuk ni.. Tunjukkan pangai xelok..btol ape yg kathy tulis tu..song sgt2

Filla ~ Kasihs said...

aku gi delicious haritu duduk sebelah anzalna nie ler.. lps 5 minit ktorang blah cari tempat lain..sbb kitorang kan retis? muahahahhahaha....

Chekgu Azrine said...

mcm2 hal artis ni..kurang suka jgk neelofa..sebb rasanya filem berapa je sangat..tp promosi kt dia mcm belebih..huhu

Mooniqueen said...

Rasanya pun macam Neelofa ni ada masalah kot... Tak boleh tengok orang lebih dari dia kot... Sayanglah muka cantik Dah...

yes, i'm a married lady. :-) said...

muka da cukup cantik. hati? huhu...

nik rosmawati said...

terbaik la entry ni.hehe
ntah apa2 la diorang ni kan

mieoney said...

tak suka gak kt minah lofar nie...sbb rasa dia b'lakon takderlah best mana ponx..tp sebuk tak puas hati ngan org..klu sdri b'lakon hebat bley lah nak eksen terlebay...stkt bersandarkan rupa paras jerlah..

intanloveamir said...

tgk lofa skg nie ada tiru skit2 style Kim kardashian kan???hehehe

ermmm...macam2 lah diorg nie..;p