Klik Yer!! Mekasih...

Monday, June 11, 2012

First Time Beli Baju Newborn!

Haruslah excitedkan.. First time beli baju new born masa ngi Bandung ari tu.. Serius masa nak pilih tu pon dok pening nak ambik warna pink ke blue.. Kang ambik pink keluarnye telur.. Kang ambik blue keluarnye burger.. hehehe Last2 aku ambik kaler paling selamat.. Boy boley, girl pon boley... Senang..!

Cute2 jer kan tengok baju new born ni.. Kalo boley smue yang ada kat situ nak di ambik.. Geram chumel sangat!!!

Tapi yang ni aje berkenan di hati sebab kat Rumah Anakecil tak banyak sangat pilihan.. Affan pon kata nanti cari kat KL.. Kat sini rasenya lagi banyak dan murah kot kalo nak di bandingkan kat Bandung ari tu..

Masa kat Bandung ari tu ramai cakap aku mengandung cowok.. Actually kalo korang follow twitter aku mesti dapat agakkan.. hehehe Ceera pon dah tahu gender anak die.. ^__^ Manjer bestkan dah tahu gender baby kite.. Senang nak bershopping nanti.. weehuuuu!

Tapi apa pon aku rahsia lagi gender baby sebab ni baru first time confirm.. Tunggu second confirm dari doktor baru aku bagitau yer.. Kang bagitau awal2 besok lak lain pulak gender yer.. hehe...

Doa2 kan baby yang aku kandung ni selamat semuanye.. Insyallah amin.. Dah confirm second checkup nanti baru aku bagitau yer.. ececece ;P

piece : kathyjem

14 comments:

JuLIe said...

Selamat bershopping mancher!! yg pasti kan.. shopping tuk anak sgt tak terkira best nya!! yahooo!!

Siti Shuhadah said...

comelnya baju baby... shu teka boboi..:)

kathy jem said...

Julie : nikmat kalo dapat shopping barang anak..lagi2 yg ank first ni..hehe

kathy jem said...

Shu : boboi ek..hurmmm hehehe =D

Nazirah Azeman said...

beli baju baby mmg best.nanti kalu dah kuar lg la menggile membeli heheheheheh

Mooniqueen said...

Betul tu...geram kan tgk bj2 nb ni..
Dah la comel je...

Mardhiyyah Fadzil said...

bestnye shopping bju bby.... sy dulu pun gender tak konfom sampai sudah.. so, mmg xde selai pun baju pink atau biru.. semua colourful.. merah, hijau, putih, oren, pepel.. hihi.. tp baju newborn bli sikit je tau.. bnyk beli S sbb xtau bby keluar nnt beso mana.. bju lubang2 jgn lupe.. eh. mahu peknen lg laaaaaaaaaaaaaaa........ =)

Izzan Yong Rosdin said...

mmg seronok shoping baju bby.. klu baby giler lg bnyk yg cute2..

fiszah_pjo said...

waaaa..seronoknya shopping baju baby..da banyak da..beli besar2 pun takpe dear..sebb nnti time bby kurng bergerak sgt..da pandai meniarap.merangkak banyak baju..sebab da lasak kan..kotor...selamat shooping :),,mmg best beli bju anak .hihi

Deqna said...

memang syok shopping baju2 baby nie....comel2 belaka

Mimy Hamid said...

beli baju baby best...comel comel

Mommy_Cha said...

baby gegurl i guess :)

Qaseh said...

seronoknya tengok cerita orang pregnant nie. Nak pregnant jugak :)

nadia_fendy said...

eh eh.. baju baby kite warna lebih kurang same la... jeng3...hehe