Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, May 6, 2014

Raiisah dalam GLAM Junior!

OOMAIIIII!!! O_o hahahaa

Tau pon dari Ila gebu.. Die yang tag kat dalam instagram aku kalo tak tau gak.. Thanks babe bagitau..

Hari tu ada dapat comment kat Instagram gambar Raiisah masa pergi Bali ni.. Die mintak permission kat aku nak masukkan gambar Raiisah dalam magazine GLAM Junior.. Dalam hati, eh ada ker magazine GLAM Junior, magazine baru ker apa tak pernah dengar.. Kalo magazine GLAM tu tahu la selalu gak baca..

Ok la aku pon emaillah kat dorang balik bagi nama penuh address picture Raiisah semua tu.. Dorang bagitau gambar Raiisah ni nanti akan dipilih oleh editor.. Ok la tak terpikir pon gambar Raiisah terpilih sebab mesti ada lagi gambar kanak-kanak comel yang dorang pilih...

Tup tup gambar Raiisah terpilih dalam ruangan Instagram.. hehehe Gembira! Cover Isabella & Tristan anak Serina Redzuawan.. Bapaknye dah matsalleh anak of course la comel kan...

Cari-cari mane mek echa..hahaha

Tak sangkat muka Mek Echa dalam majalah GLAM Junior untuk ruang Lil' fashionista.. Time kaseh GLAM Junior coz memilih Raiisah untuk ruang ni... =)

Selamat membaca yang pasti GLAM Junior sesuai untuk ibu bapa nak mengayakan fesyen si kecil santai dan trendy!

piece : kathyjem

5 comments:

Mummy Faeeq said...

Mek Ecah nk lawan mummy die la..comeyyy sgt..:)

husna zahidi said...

rezeki mek echah keluar dlm majalah..:)

Namee Roslan said...

Comel sangat raisah. Ni genetik mak dia la ni model2 ni. Dewi remaja ni. Hehe.

ietams said...

comel glam dah raisah

Chekgu Azrine said...

Raiisah mmg lyk msk sbb comel!!