Klik Yer!! Mekasih...

Friday, May 2, 2014

Terbeli jugak akhirnya.. >_<

Kaki selfie mane boley tak beli monopod.. hahaha Sedihkan orang lain dah lama pakai aku baru hegeh nak beli kat online..kekeke Dulu macam fikir kalo beli nak ambik gambar guna monopod mesti segan mesti orang fikir eee budak ni mesti kaki selfie tengok tu sambil mata jeling-jeling.... sebab tu aku tak nak beli rase macam segan nak keluar batang monopod tu sambil mulut bermuncung-muncung..hahaha.. Eleh segan konon abis ko berselfie guna phone depan orang ramai kat shopping mall tu tak segan..tu lain takper.. Pandai la takper sekeh kang..hahaha...

Lagi pon rase macam mahal 60 hengget.. Takper tunggu lama-lama sikit nanti harga mesti turun..

See aku dapat harga paling murah 40 ringgit hasil berkat kesabaran menunggu berbulan-bulan.. >_< Eh yeker murah ker ada yang murah dari yang aku beli ni..

Awal pagi abang posmen dah terpacak depan pintu ofis.. Kat Kat barang ko dah sampai.. Yeaaaa Monopod yang ditunggu-tunggu! Pas ni mesti gambar akak nampak cantik takdelah bile ambik gambar kepala doraemon je nampak kaki badan nak jugek nampak..hehe

Kebetulan masa barang sampai budak-budak ofis aku ada kat ruang pintu masuk apa lagi kena rasmi ngan dorang dulu la..

Masing-masing macam teruja kecoh dapat berselfie dengan monopod.. hahaha

Ok ok tuan rumah pulak nak rasmi monopod baru...

Amboiii korang kalo berselfie masing-masing jadi kanak-kanak riang.. =P

 Dah dah pegi buat kerja selfie tu sambung petang2 sikit..buiii!

piece : kathyjem

7 comments:

husna zahidi said...

hahaha.. ramai kaki selfie rupanyaa..:p

Y..U..K...I...K..O san said...

kalo kat uptown or low yat leh dapat rm35 jer..hehehe

Miss arfisa said...

akak, kalau beli shuttle lg best kak

Miss arfisa said...

akak, kalau beli shuttle lg best kak

FARAH AISHAH said...

kak kathy...budak yg pakai baju kotak2 tu name die meor ke?..muka familliar....

kathy jem said...

FARAH AISHAH : a'ah nama die meor..nape kenal die ker??

FARAH AISHAH said...

kenal la kak....student practical dekat office saya kirim salam kat dia...ecah dr pnmb.......anyway kak u look super duper gorgeous...sweettt...mek cha pun sweet....