Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, May 27, 2014

Mikey’s Original New York Pizza

Dari hari tu dok teringin nak makan New York Pizza ni.. Si Hanis ngan Ash la, hari tu dorang makan kat sini siap berinstagram upload gambar sedang ngap ngap New York Pizza ni.. Hoii tak ajak aku sampai hati..

Takleh jadi nanti korang kena bawak aku makan kat sini tak kira sambil hentak-hentak kaki kat lantai..hahaha Ok nok nanti kiteorang bawak ko makan kat sini ek.. Kiteorang nak ajak ko sekali ko dah gerak balik pulak.. Yeker... Ok Nok nanti bawak aku makan sini yer.. So hari Jumaat tu Hanis bawak aku Aishah ngan Kak Yana makan kat sini.. Sedap ke tidak pizza kat sini.. Haruslah nok sedap murah lak tu sepuluh hinggit jer kenyang pon kenyang..

Aku kalo dah kawan2 bagitau sedap ni wajib la aku pegi mencube dan makan..hahaha

Bermacam jenis pizza yang ke semuanya nampak menarik tertarik kedebommm.. Kalo nak oder saiz besar macam tu pon boley.. Takde hal punye..

Mikey’s Original New York Pizza, Bangsar..

Dah kata restaurant pizza kan memang pizza jer la yang hada.. Nak western pelik2 semua tu hai bye bye takde yer..

Harga die boley tahan murah satu slice rm10 jer.. Kalo nak oder satu pizza besar tu harga lain la dalam rm70 ke atas..

 
Oder kena kat kaunter.. Sementara dok atas kerusi tu boley pilih pizza mane nak oder dalam menu tu.. Sampai kaunter nanti terus i nak pizza tu i nak pizza ini..

 
 
Kelas nombor meja makan Columbus.. Tak main la nombor meja makan nombor 5 nombor 3  yer..hahaha

Hanis punye nombor 14TH ST...

Saya, Aishah dan Hanis..

Tema pakaian kami Save Energy and Go Green..kekekeke

 
 Ni Kak Yana punyer BBQ Chicekn Pizza rm10.88+per slice..

Ni Cik Hanis punye Meatball Pizza (Mikey's Favorite) rm10.88+per slice..

Ni pulak Aishah punye Pizza Bianco (Chef's Favorite) rm10.88+per slice..

Aku punye Pizza boleh lupe nak ambik gambar... -_____-  Sibuk dok ambik gambar pizza orang lain, sendiri punye lupe nak ambik.. Aku oder Buffalo Chicken Pizza rm13.88+per slice.. Sedap gak pizza yang aku pilih ni rase masam2 berlemak..gitew..

Waffle Fries Manhattan rm15.88.. Kiteorang oder satu ni kongsi ramai2.. Sedap gak fries die buat macam ni dalam tu ada daging tapi agak muak sikit sebab cheese die banyak.. Pastu pulak baru telan satu slice pizza makan pulak fries macam ni tak berapa nak masuk.. Kalo oder ni makan fries ni jer boley abis rasenya..

Eleh Kak Yana takmo bergambar konon nampak kamera sempat jugak posing..hehehe Kak Yana hari tu malu tapi mahu..hahaha

Hamboii bakal pengantin ni berseri-seri muka dapat makan pizza..hahaha

 Gaya sopan dari Aishah..Auuw... hahaha..

 Haa ni tak brape nak sopan dah.. =P

Udah udah la tu makan cepat..!

 Kak Hanis sudah kenyang mahu tido sudah..hahaha

 Minum air...

 Dah makan segala mak nenek cheese kena la minum air mineral banyak2...

Kesimpulan makan di Mikey’s Original New York Pizza adalah sangat sedap serius tak tipu... Dengar kata kalo nak datang malam kena awal skit kalo tak kena beratur panjang sebab restorant baru kan ramai la nak mencuba.. Kiteorang hari tu datang Alhamdulillah tak ramai orang tempat duduk pon senang nak dapat..


Mikey’s Original New York Pizza
17 Jalan Telawi 2, Bangsar Baru,
59100 Kuala Lumpur.
Tel: +603-2202 0080

________________________________________________________________

-ADS-

Siapa nak belajar basic makeup?? Macam mane nak guna berus yang ok dan betul.. Macam mane nak bentuk kening tanpa mencukur, teknik shading hidung nak bagi nampak mancung, kuruskan pipi.. Haa korang boley belajar di Basic Makeup Class Hata Square, Panda Mewah.. Murah hanya rm100nett..


 BASIC MAKEUP CLASS
7 Jun 2014
2.30pm - 6.00pm
Hata Square, Pandan Mewah (opposte Hospital Ampang)

*110% Praktikal
*Makan & Minum disediakan
*Nota disediakan
*Alatan Makeup disediakan (hanya bawa cermin muka)
More info boley tengok di http://themakeuplover.blogspot.com/
Sape berminat boley terus daftar tau sebab seats sangat2 limited.. SMS/Whatsapp Hazwani 012-9113790 atau Linda 012-2948689.

piece : kathyjem

2 comments:

Chekgu Azrine said...

Suka mkn pizza..tp dok membedal pizza hut jela..ngj dominos..yg lain dr tu xpnh lg..jauh jgk la kt bgsar erk..nti berkesempatan blh cuba

Rina Ellisa said...

Salam Kak,

Minta maaf sy mencuit ruang komen akan sedikit..

Sy mohon jasa baik akak untuk repost entry di blog sy untuk hebahan dana untuk pembedahan anak saudara sy minggu hadapan..

http://memorintorinaellisa.blogspot.com/2014/05/sumbangan-ikhlas-hati-anak-saudara-ku.html

Terima kasih dengan jasa baik akak.. Hanya tuhan dapat membalas nya.. Amin Ya Rabb

#prayforizzrizqi