Klik Yer!! Mekasih...

Friday, May 9, 2014

Cream Pemutih Paling Laris Di Asia

Tak boley bla hari ni teringat pulak pasal produk Cream 360 ni.. Malam semalam sebelum nak tido godek-godek instagram sekali ada orang letak gambar Cream 360 sebelum dan selepas..kakaka gelak sakan aku tengok iklan tu..

Aku pon saje la main2 letak kat dalam instagram aku "Sape tau produk ni jual kat mane nak beli la..cari2 tk jmpe ni..kalo tau jgn lupe bagitau saya ok..bahahaha" Ko sekali betul la ada orang tag kat aku.. Kak kalo akak nak beli ada jual kat ig sekian sekian.. Bukak la ig tu ingt adik tu main-main.. Sekali betul la... Melompat ke lantai aku tengok.. Ok memang betul ada jual produk cream 360 bukan rekaan bukan mainan memang betul wujud..


Kot ye pon kan nak buat iklan agak2 la dik nun.. Dari hitam macam negro boley putih macam tu..mahahaha Tipu sangat..

Sape kaki guna camera 360 boley cube produk ni mane tau tau lepas guna dah takyah edit nak jadi flawless, putih gebus jerawat nak kasi hilang, muka nak nampak runcing berseri-seri macam pakai bedak sepuluh inci.. Guna produk cream camera 360 pon boleh..hehehe...

Macam best jer macam nak guna jer..bahahaha =P


Aku rase produk ni asal dari negara Thailand la.. Google tengok memang betul banyak iklan dalam bahasa Thai... Wah rajin pulak ko nak mengoogle kennn... kekeke

Aku kalo produk pemutihan ni susah nak percaya.. Ko tonyoh cream tu banyak2 memang la putih cer basuh putih ker kulit ko tu..hahaha Abisla kena maki la aku ngan orang2 yang jual produk ni.. Lariikkk...

piece : kathyjem

10 comments:

Hafiz Hafizol said...

Hahaha. Kemain testimoni tu. Dari negro jadi korean look terusss hahaha...

msredcheesecake said...

gila over iklan tu ...hahaa

eima said...

Kadang tu hitam lebih manis...sejuk je mata memandang...

Chekgu Azrine said...

Kalau murah sgt tuh .hmmmmm....larikkkk jugakkkk

Mami Izaara Imani said...

hahaha..too much lah gmbr tu kak.ni pun dok gelak2 baca entry akk..kikiki

mama tisya said...

ada tgk gk psl cream ni...tp ctg gmbr sebelum & selepas mmg tkleh blah...hehe..kebanyakkan yg niaga suka guna camera 360 sbb ada member pernh terkena

Erra Kyra said...

Haha cutenya produk! kena try nih haha... SALAM KENAL YA. FOLLOW YU^^

Anna Shafize said...

ana pernah nmpak kawan post pic tu kt fb, dia pun ckp mcmna akak ckp..ana ingat tipu..hahahahha..sekali bc post akak..betol rupanya :D
SALAM PERKENALAN >> http://hanyakasihcinta.blogspot.com/

husna zahidi said...

ya allah..memang serius ada rupanya..>_<

mon soekamto said...

wah bahaya tuh sekarang emang harus bener-bener cerdas memilih pemutih ya