Klik Yer!! Mekasih...

Friday, May 16, 2014

Kopi Penawar Stress

Hai semua..

Pagi-pagi masuk ofis tak sah tangan ni tak pegang keyboard.. Pagi sampai ke petang tangan ni tak tinggal sentuh keyboard.. Malam jer akak tak sentuh keyboard tau.. Malam sentuh suami dan anak pulak..hahaha

Biaserlah pagi masuk ofis badan lemau.. Tak suke perasaan macam tu... Nak nak pagi tu jalan jem yang melampau.. Breakfast pon tak sempat sebab sampai ofis dah lambat.. Jenis aku brekfast kat ofis jer kalo kat rumah memang tak sempat sebab jenis keluar rumah ngam-ngam sampai.. Rumah mak Sungai Buloh kan jauh kol 6.45 tepat aku kena keluar lambat sikit sure sampai lambat ofis.. Subuh-subuh kena bangun perjalanan mengambil masa 2 jam baru sampai Pantai Dalam.. Jauhkan........ T_T

Pagi-pagi dah kena hadap pc muka tak pandang kiri kanan macam atas ni.. Dahlah stress mengadap jem masuk ofis mengadap pc pulak.. T_T Muka macam menunggu amukkan jer.. Eh tak nampak macam muka amukkan macam muke mintak pose jer.. hahaha

Cam gini la muka aku kalo ada kerja urgent nak kena buat.. Mintak petang semalam pagi besok nak kena siap hantar.. Tu ok la kalo pagi bagitau pagi tu jugak nak.. Mau yang ada kena makan keyboard jugak..bahahaha

Satu masalah aku ni kalo idea tak ada dalam kepala ni.. Ingat design ni senang cakap macam ni macam ni yang keluar.. Ooo bukan macam tu susah ok nak jadi grafik designer ni... Benda nak kena siap cepat nak urgent nak tiptop..! Design pelik-pelik kena buat dengan pantas.. Aku kalo dah kepala otak takleh nak pikir apa2.. Buatlah macam mane, tengah trace muka orang muka haiwan yang akan keluar nanti..hahaha

Aku kalo dah datang penyakit blur bawah ni je la ubat die.. Minum kopi bagi ringankan kepala otak... =D

OLDTOWN White Coffee 3 in 1.. Nampak ni muke gembira abis macam dapat emas..

OLDTOWN White Coffee 3 in 1 Classic..

Pegi pantry ambik air panas bancuh OLDTOWN White Coffee 3 in 1..

Jalan penyelesaian untuk dapat idea-idea yang kreatif dan berseni..

Sambil-sambil minum kopi memikir idea apa yang nak buat.. Barulah segar sikit kepala ni nak berkerja...

Terbaik! Ni la rase sebenar OLDTOWN White Coffee yang berasal dari Pekan Lama di Ipoh... Ok nak sambung buat kerja balik harap-harap dapat idea nak buat design meletop top top.. Buiii.. =)

piece : kathyjem

8 comments:

Chekgu Azrine said...

Pnh minum..
Mmg sedapla!!

Norliza Romizi said...

my fav too!

Hanis Ali said...

stress habis muka kau! hahaha

kathy jem said...

Hanis Ali : stress lagi banyak keje nak kena buat..muahahaha

Smile Prettiest ! a.k.a Aesyah ;) said...

Akan ku try harini jugak!! Jyeaaahh ! Hihi

kathy jem said...

Smile Prettiest ! a.k.a Aesyah ;) : apa lagi minum sekarang gak..hehe

Mar Mansor said...

sedapnya old town white coffee..pagi2 lak tu..

dzu amri said...

Tak boleh minum coffee.. Tapi suka sangat dengan wangi coffee..


Jom jengah