Klik Yer!! Mekasih...

Monday, July 29, 2013

Mummy dan Raiisah Dalam Majalah Ibu&Anak..

Tu dieee jadi cover tu..hakhakhak Serius weii memang aku tak tau langsung yang photoshoot hari tu untuk Cover depan.. Ingatkan macam Eira photoshoot ngan Keisha hari tu untuk bahagian dalam..

Mula2 tau kakak kat ofis aku yang bagitau..Siap call *Kat meh datang tempat akak nak bagi surat.. Aku pun pergilah kat tempat die ingatkan nak bagi surat apa ker sekali akak tu tunjuk.. Ni haa muka Kat dalam newspaper.. Aku pon apa lagi terkejut beruk la tak sangka jadi cover majalah ibu& anak.. Haa biar betul Kak Sal.. Terus teliti betul2 kat newspaper tu kot salah orang ker..hahahaha Ngok takkan salah orang muke ko la tu.. ;P

Pastu besok tu pergilah cari kat Midvalley kebetulan cr barang kat situ.. Selak2 ha ada pon majalah Ibu& Anak sekali tengok cover eh orang lain pulak.. Ooo ok tak keluar lagi maybe bulan 7 la kot..

Tunggu dan tunggu akhirnya reporter yang panggil aku photoshoot hari tu Pija tag kat dalam Instagram bagitau dah keluar kt pasaran.. Apa lagi pergila cari..Ko satu Sg. Buloh takde jual majalah ibu&anak ni ooiiii.. Haaihh takkanlah satu sg. buloh takde jual kot.. Berpeluh ketiak mak mencarinya..

Last2 bapak aku jugak yang jumpe.. Abah call bagitau.. *Haa ni abah dah beli majalah ko ni ha..Kedai kat depan selekoh dewan ni ha ada jual banyak tapi abah beli satu selebihnya ko beli sendiri.. Lol kat depan rumah upernya ada jual..hehehe Jenuh aku mencarinya.. Biaserlah majalah ni kan majalah baru so agak susah skit la nak jumpe..So aku borong 4.. Buat kenangan katanye..

Feeling retis sangat..kakakaka Ko dah bertahun jadi model ini kali pertama keluar  majalah untuk cover magazine.. eh model ker ko..Konfius kejap.. ;P

Raicha pon sama dok sengeh jer tengok muke die kat dalam tu.. Sampai nak terbang yer Raicha..hahaha

Hamboii muke tu jangan nak feeling model sangat..

Rm7.00 majalah Ibu& Anak ni..

Boley baca..Silalah baca..

Dalam tu semua tentang cara penjagaan anak.. Macam mane aku jaga Raicha, macam mane aku handle raicha masa dalam pantang, siapa yang membantu aku masa menjaga raicha.. Tu semua ada dalam tu..

So dapatkan di pasaran sekarang sebelum kehabisan.. Cewah! Promote nampak..kekeke Haruslah tolong menolong gitewww! tibe2..

Baju dress yang aku pakai tu pon pakai ambik jer dalam almari sebab nak cari baru tak sempat  shopping.. Raiisah pon sama pakai jer baju yang rase comel kat dalam almari tu... Bile tengok balik alaaa keluar untuk cover upernya kalo tau shopping baju yang comel2.. Takperlah save duit..hehe

Di akhiri muke Raisah macam kuih pau..hahaha Muke jer macam kuih pau badan macam kuih popiah basah..hehe

piece : kathyjem

14 comments:

Haliq Diaz said...

congrats kak..cun2..

intandayani said...

Kelakar la tgk rambut Raicha..ni mesti happy sgt sampai kibas2 rambaut ala-ala model gitu

kathy jem said...

Haliq Diaz : hehe tenkiu yang.. ;D

kathy jem said...

intandayani : hahaha rambut kembang semangkuk..

Aimi Laili said...

comelnyaa raiisahh, geram tengok pipi dia tu..pandai posing depan camera tauu ee geram

Rina Ellisa said...

ok, kena carik ni kak :D

meera said...

Congrats Kathy.. Cantiknyer raicha n mummy. Nak pi cari jgakla.

Mimy Hamid said...

nanti frame tau...kenangan...raiisah comel sgt posing

momnsofea said...

bestnyer...lawa cover tu..

momnsofea said...

bestnyer...lawa cover tu..

kathy jem said...

Mimy Hamid : baik mimy itu akan di buat..hehe ;)

Suliana said...

comel sangat mummy dan baby :-)

Lola said...

Kathy,

Sebab ada muka Raisah, mmg kena belilah... Muka pau gebusss

Rose Azadir said...

Hi…comel sgt baby u...saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com