Klik Yer!! Mekasih...

Monday, July 22, 2013

Photoshoot Majalah Keluarga Pulak..

Ini punyer cerita hampir lupa aku nak bagitau.. Bulan lepas punye story.. Ni pon kobek2 dalam hard disk entry apa aku nak tulis ni..hahaha Sampai macam tu..Abis asyik makan makan makan..Buhsan pulak so cerita benda lain pulak yer.. =P

Bile dah jadi mak2 ni takdelah ko keluar Majalah Remaja ker Utopia yer.. Harap maklum..ekeke

Kalo ingat balik zaman muda mudi remaja selalu gak aku pegi Karangkraf photoshhot untuk majalah ni..Now dah jadi mak beralih kepada majalah kekeluargaan..Gitew! Tapi dah lama tak buat photoshoot terkejut2 macam ni..hihi

Photoshoot ari tu last minit punye plan..Masa tu aku ontheway dalam kereta nak pergi lunch sekali dapat call dari majalah Keluarga bagitau nak photoshoot untuk produk mandian..Aku pon oklah orang dah panggil kite pergi jerlah.. Tapi photoshoot aku ngan Raiisah jer produk mandian tu nanti die bagi gift.. Ooo gitew..

Die nak sekali ngan anak so angkut bawak Raiisah.. Yerlah kenalah bawak Raiisah takan nak bawak anak orang lain kot..hahaha.. Tapi produk tu takdelah shoot just muke aku ngan Raiisah untuk iklan dalam ruang produk tu jer.. Produk apa alaaa aku lupa produk apa...kakaka Boley lupe ingatan kejap...

Banyak mak ambik gambar masa photoshoot tapi semua gegar mak kata nervous mak nok..hahaha

Ni la kakak salah seorang reporter majalah keluarga..Tq kak sudi jemput saya dan Raiisah..

Ini kali ke dua mak teman pergi Karangkraf..

Dah jom balik..Kejap jer photoshootnye.. Tak lama pon ambik 4 5 snap dah selesai.. hehehe

Alaaa setakat senyum dukung anak pusing kanan pusing kiri aaaaa kacang celah gigi jer..Wah berlagak ni celah gigi..hakhakhak Takdelah, ada pengalaman shoot macam tu senang la kerja dieorang kan lagi pon sekejap jer tu pasal aku aku kata celah gigi ce kalo 3 4 baju persalinan, 3 4 kali tukar gaya rambut hilang semua gigi aku tu..hahaha

Ni budak sudah lali dengan kamera.. Pandai bagi pose menarik.. Gud job Raicha.. 

Ni pulak aku makeup sendiri..Hari tu takde tajaan ye sendirian bhd punye makeup.. Ko ingat ko retis setiap kali photoshoot ada makeup artis..hahaha Owh jangan terpedaya gambar kulit licin gebu bak sutera adalah PhotoWonder..hehehe

Dapatkan majalah Keluarga bulan 8..

piece : kathyjem

10 comments:

Innanie Ariffin said...

kakak. comelnyaaa akak dengan baby! gera pulak tgk!

kathy jem said...

Innanie Ariffin : hehehe tq dik.. ;)

Mimy Hamid said...

tak lama lagi raicah posing pulak..itu budak mmg comel talent model wannabe

Suhailah Abdul Hamid said...

raicha mmg talented. thumbs up.

najwa said...

kak kathy, mane beli stroller hijau raiisah tu ye?nak cr yg jenis lightweight cmtu jugak..

kathy jem said...

najwa : oh stroller tu akak beli kat kedai Manjaku Kajang tapi yg tu rasenye dah abis design lain ada..masa akak beli tu pon last tinggal satu jer colour hijau..

najwa said...

boleh tau x brand ape tu ye?

kemey said...

Hi kakak kathy..
I'm very interested to be a model tapi i tidak berpeluang.i dont know where should i start.i hope kakak kathy bole share how to become a model and person yang i bole refer.this is my email darkvessels@gmail.com

thank you =)

kemey said...

Hi kakak kathy..
I'm very interested to be a model tapi i tidak berpeluang.i dont know where should i start.i hope kakak kathy bole share how to become a model and person yang i bole refer.this is my email darkvessels@gmail.com

thank you =)

kemey said...

Hi kakak kathy..
I'm very interested to be a model tapi i tidak berpeluang.i dont know where should i start.i hope kakak kathy bole share how to become a model and person yang i bole refer.this is my email darkvessels@gmail.com

thank you =)