Klik Yer!! Mekasih...

Tuesday, July 16, 2013

Sepetang bersama Suami dan Anak

Ni cerita bulan lepas yang punya so marilah kite habiskan saki baki cerita yang ado..Tengah ingat ni baiklah di ceritakan, kang peram lama2 langsung lupe..

Petang sabtu memang tak plan nak jogging sebab Affan kerja hari tu.. Eh lupe Affan tak kerja hari tu.. Eh ke die kerja hari tu.. Haa tengok dah lupe ingatan kejap..hahaha Ok la tak kisah la die kerja ker tak kerja ker yang aku ingat petang tu memang tak plan nak pegi jogging ingat nak lepak dok rumah jer..

Sekali macam boringggg.. *Bee boring jom pegi jogging nk kuruskan lemak peha yang makin membesar ni..hahahah Affan pon okey.. Raiisah petang tu pon elok je baru bangun so apa lagi terusla bersiap2 pergi Lembah Kiara..

Jangan gelak yer tengok dahi mummy kite tu... Samakan dahi kite ngan mummy kite yang luas tu..kikiki

Ni adalah kali pertama kami jejak ke sini.. Cewah dah macam apa jejak2 ni..hahaha

Sebenarnye tak jogging pon setakat jalan2 tolak stroller Raiisah..

Affan pon sama tak lari bersungguh2 macam hari tu just pusing2 kat tasik tu ..

Eh eh pandai pulak die tanya kat daddy die..haha

Dah penat pusing rehat kejap kasi Raiisah tengok tasik buatan manusia..

Tengok tu Raiisah ada fish dalam tasik tu..

*Dalam hati Raiisah berkata-kata (Mane mummy tak nampak pon ikan tu tipuuuuu) sambil buat muke -___-

Pusing satu round pastu balik.. Buhsan pulak datang kat sini takde sekor manusia pon.. Bile Affan tinggal aku kat belakang laju2 aku datang kat die.. Huh seram la pulak.. Ramai yang jogging kat Bukit Kiara sebab jogging kat sini tak mencabar boley la setakat pusing2..

Raiisah buat muke pulak..Oklah mummy tau awak buhsan okey jom balik...

Dalam kereta terus hai bye bye.. Tido..

piece : kathyjem

4 comments:

Kak Jah said...

jendul pun cun ape khaty ;)

s.h.a.m.s. said...

td tgk paper utusan (yg paper kecik tu), selak2 nampak gambar mcm gambar kathy ngn raiisah jd cover depan majalah ibu&anak.. comelll je dua2.. (betul kan gambar korg..ke akk silap org..;p)

kathy jem said...

s.h.a.m.s : a'ah betulll hehehe..Tp next month baru keluar..

Suhailah Abdul Hamid said...

mummy and raicahh tetap cun walaupun keluar berjogging je :)