Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, May 30, 2012

Setibanya Kami di Lapangan Terbang Bandara Husein Sastranegara

Akhirnye plan mahu berholiday bersama mancher2 terjawab sudah..

Semua sudah tahu tiket nak ke Bandung ni kami hadiah kan pada Yana dan Shah sempena honeymoon mereka.. Yang lain tukang meriahkan keadaan jer.. hekhekhek..

Memang kami rancang pada tahun lepas lagi before aku preggy lagi.. Pejam celik pejam celik dah berada kat Bandung dah kami semua.. Percutian yang di rancang hampir setahun.. Gitew setahun kan..!

Flight kami kol 6.45 so bayangkan kol 1.30 kami dah kena bersiap..Memang bersiap pejam mata la jawabnya.. +___+

Okey mancher2 sudah excited mau terbang!!!

Over excited namanye ni!

Sedang menuju ke flight..

Keisha pon ada jugak..

Okey masa untuk berlepas.. Wehuuuu!!!!

Pengantin lama mau berhoneymoon.. Shah & Yana..

Eira, Keisha dan Ciput..

Saya dan Hubby yang bucuk macam..

Ayu dan Ah Seng..

Masing2 dah kebuluq.. Mari kite sarapan!

Nasi Lemak Ibrahim sudah sampai.. Hurmm dap! Tapi nasi die kureng skit maybe kurang air kots.. Ayam rendang die boley tahan la..

Yea yeaa kami selamat landing di Bandara Husein Sastranegara Bandung.. woot woot!

Boley tahan sejuk gak kat Bandung ni..

Beratur mau gambil beg..

Sedang menunggu Pak Supir..

Ni die pengangkutan kami selama 4 ari..

Ko luas van die siap boley berdiri lagik.. Gedis kejap..

Next destinasi ke mana ya???

Tu dia mancher2 sudah kepenatan.. Lelap kejap kasi bateri penuh.. Banyak tenaga nak guna ari tu...

Yang lain next entry yer... Sat na!

piece : kathyjem

16 comments:

Siti Shuhadah said...

comel jer pic last tu.. hihihi..

bestnye korang gi bandung....:)

kathy..cepat..x sabar nak baca next entry..:)

AlyzaFisol said...

comel je ibu2 mengandung... :)

kathy jem said...

Shu : okey shu besok kathy update yer..tunguuu!! hehe

kathy jem said...

Alyza : terima kaseh Alyza.. nnti kamu preggy pon mesti comel jugak.. =)

Mooniqueen said...

Btul la besar Giles van tu...mesti selesa habis la kan..

Chekgu Azrine said...

Semua chomel sgt!!

mMoOnN aAlLeEaA said...

besar van tu.dah mcm coaster dah

cha said...

seronoknya lg2 pg dgn bff. gigih eh pregnant pun boleh jalan2 lg huhu bagusss

Hayati Buya said...

Kak berapa budget pakej akak pegi ni ??

N.Aima K said...

amboi mak-mak buyong yg plg outstanding sekali tau..have fun!!

lovely said...

windu..kat khaty

Rina Ellisa said...

best nye jejalan ngn kengkawan :)

KiKiHanakO said...

**update lelajuuu tka sbr nak tengok smapai hari terakhir.. :PPPPP

nama saya katy cat...hahaha said...

SALAM KHATY...

mau tanya ada contact pak supir yg uols guna ni x??

nama saya katy cat...hahaha said...

salam khaty,,

mau tnya ada contact pak supir yg uols guna ni x??

thank you

Linda Yusoff said...

Kak Kathy.

nak no supir ada tak?



-linda-