Klik Yer!! Mekasih...

Monday, May 14, 2012

Teman Eira Shooping Baju Dinner..

Manjer ko ngi Sunway Pyramid ker Midvalley..

Eira : Aku nak shopping kat Sunway, kat Midv mana ada apa2..
Aku : Ok lunch nanti aku jumpe ko kat sana.. Leh teman ko shopping..

Nasib aku tergerak hati call si Ayu ajak join skali lunch kat Sunway.. Nanti dah sampai Sunway pyramid payah pulak nak call Eira.. Dah la hp tertinggal kat rumah.. Ada Ayu senang skit.. Memang pagi tu Ayu ada mesej ajak lunch sama2.. Kol 12.30 Ayu dah ambik aku kat ofis.. So terus gerak ke Sunway.. Hari jumaat kan rehat lama..

Si Kecik Comel Keisha pon ada jugak.. Eira kata kena bawak die sebab mak mertua die balik kampung.. Korang tengok kat tangan Keisha tu die pakai.. Die pakai jam tangan Mummy die okey..

Sebelum nak teman Eira shopping kami makan dulu di Nando's..

Si Keisha kemain bersungguh die minum berkerut-kerut dahi.. haha..

Aku mengidam nak makan Chicken Livers & Portuguese Roll.. Ingat nak kongsi ngan dieorang last2 aku yang abis kan.. Ayu tak larat nak makan sebab dah kenyang.. Eira pulak tak makan hati ayam..

Eira makan yang ni..

Dah macam badan kura2 jer aku tengok..

Menu baru harus di cuba..

Sedap gak.. Okey portion die tak besar tak kecik yang sedang2.. :D

Ayu punyer..

Beza Ayu nye ada mushroom aku punye takde.. Tu jer bezanya rase sama..

Anak beranak bersungguh makan.. Keisha paling suka makan fries.. Banyak gak die makan sampai penuh mulut die sumbat fries..

Dapat gak ambik gambar Keisha senyum.. Kalo tak asal nak snap jer die pandang tempat lain..

Pastu teman Eira cari baju untuk die pakai dinner reunion sekolah..

Cari punye cari last2 jumpe jugak baju nak di pakai.. Serius baju Eira beli ni sangat cantik.. Baju dalam butik2 ni pon cantik2.. Rambang mata tengok.. Harga pulak berpatutan..

Kenapa la masa Nuffnang Awards tak jumpe baju2 sopan macam ni.. Biaserlah kan time kite nak takde pulak cube tak nak bersepah2 baju sopan tu.. huurmmm~~

Si Ayu dah berkenan baju yang patung tu pakai.. Apa lagi terus la try.. Ayu kata nak buat baju raya macam ni..

Serius manjer cantik.. Ke u dah beli..????!!! hekhekhek I kalo nak buat baju macam ni memang tak dapat ler... Masa raya badan tengah sarat mengandung kot.. huhuhu

Sebelum pulang teman Eira shopping baju Keisha..

Tak sabar kan manjer nak shopping barang baby sama2.. weeeee ;)

Geram jer tengok baju baby cute2 jer..

piece : kathyjem

3 comments:

ceera said...

jap gi aku update pasal reunion sekolah. hehehe

kathy jem said...

dh baca...paling best tngk video anak linda menari..hahaha

Siti Farhana said...

hi nak cari baju untuk raya?
takpun baju untuk special occassion
boleh visit my blog ye dear... im done following u.. great stories :)
http://miyamotonohana.blogspot.com/