Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, May 23, 2012

Mood Packing Baju..Nak Berhoneymoon Dengan Mancher I..

Packing time!!!!

Part paling excited! Susun baju dalam beg.. Baju aku, aku susun sendiri.. Baju Affan lak die susun sendiri.. Senang hidup.. =) Tapi tak bawak banyak pon.. Jeans smue tak bawak, bawak legging jer.. Nak bawak macam mane jeans pon dah tak muat.. hekhek  Ringan sikit beg..

Kiteorang bawak satu beg jer.. Semalam aku dah start packing.. Senang packing siap2, malam ni takdelah kelam kabut.. Semua dah pack cume tinggal barang mandian ajer..

Ni namanye Beg dalam beg.. Takut terlebih shopping stanby beg.. Banyak tempahan ni.. =P

Tak sabar nak shopping dengan mancher2 i... \\^___^//

Flight kol 6 lebih so confirm malam ni tak leh tido.. Coz kol 3 dah kena gerak.. @_@

Semoga perjalanan kami pergi dan balik dalam keadaan selamat semuanye.. amin..

piece : kathyjem

10 comments:

Rina Ellisa said...

take care sis :)

kathy jem said...

tq rina cantik... ;)

Shu Shinju said...

bestnye nak gi holiday... nak ole2..hihihi...

take care kathy..:)

kathy jem said...

boley2..shu nak ape??hehe ;P tq shu.. =D

wanda arry said...

selamat pegi n balik ye..nak ole2..buat hadiah kawen..hehe :)

kathy jem said...

Wanda : nak hadiah kawen..boley2..hehe nak ape?? ;P

lily lotus said...

enjoy ur trip! selamat pergi dan pulang ;)

wong meimot said...

tapau jajan nanti..hehehe

Wawa_Nadwa said...

selamat bercuti!
selamat bershopping jugekk..
;)

~capital N~ said...

Kak kathy, ingt x nama hotel yang akak duduk tu mase di bandung???