Klik Yer!! Mekasih...

Thursday, May 10, 2012

Cash Out Check Dari Nuffnang...! woot woot

Timekaseh Nuffnang.. Ni la di namakan rezeki anak dan rezeki nak ke Bandung.. kuikuikui..

Walaupun tak banyak still aku rase banyak.. eewah! Ni first time aku cashout duit nuffnang tau.. Tunggu dah banyak baru sedap skitkan nak cashout.. ;)

Terima kaseh yer Nuffnang lain kali letak banyak2 iklan di blog saya.. Pastu korang jangan lupe klik iklan tu yer.. hekhekhek TQ semua..wink!

piece : kathyjem

10 comments:

Al Kisah said...

uish congrats.. boleh le belanja nanti.. :P

kathy jem said...

boley2..haha

A.I said...

wahhh...makcik kayo!

ChiLaBaey's Spot said...

Bila pergi Bandung..?? Saya pada 19-23 hb ni...

kathy jem said...

Ai : kayo sekojap jer pastu miskin balik..haha

kathy jem said...

ChiLaBaey's : owh sy pg 24-27 hb..lepas awk balik sy pergi..hehe

Mardhiyyah Fadzil said...

wahhh... yg saya ni tengah kesedihan sebab dah takde BE.. huwaaaaaaa...... =_='

Chekgu Azrine said...

tahniah!!

[z@ck] said...

bleh belanja la lepas ni kan..hehehe

cha said...

i nk tunggu byk sikit br cashout. hee