Klik Yer!! Mekasih...

Wednesday, May 9, 2012

Breakfast Scones Menjadi Pilihan Kami Berdua..

Huny bile nak bawak b makan scones ni.. Okey weekend ni kite pergi ek.. Bee kerja tak besok.. Affan : tak... Aku : ok jommm!!!!

Budak mengidam nak makan scones.. Pelik sejak aku preggy Affan asyik mengidam jer.. Nasib baik die mengidam makanan jer.. Kalo mengidam yang bukan2 pitam di situ..

Fresh scones 2pcs rm4.80.. Ni la yang Affan mengidam..

Wajib sapu Cream dan Jam baru la rase scones yang sebenar.. Tapi Affan cakap scones die rase biase jer.. Rase tepung.. Eh bee ni, b sorang jer rase biaser tau yang lain semua cakap sedap.. Ofismate huny pon cakap sedap.. Apa daa bee.. =P
 
Aku makan seketul jer yang lain Affan abiskan.. Ceh bee konon rase tepung last2 licin gak b bedal..

Mushroom Quiche.. Rase die agak kureng skit terlebih garam kot..

Cafe Latte..

Meneman Suami breakfast..

Pastu planning nak tengok movie.. Dah lama kot tak dating macam ni.. Abis Affan asyik kerja jer.. Sekali sekala kena la macam ni kan..

Mesti ramai yang nak tau kan The Bread Shop ni kat mane... Ni add die :
 
The Bread Shop
11 Jalan Setiakasih 5,
Bukit Damansara,
50490 KL
Tel : 03-2093 8734


Pastu kami ke Curve mau tengok Avengers..

Antara banyak2 hero paling suke Thor.. Sebab ape aku suke Thor sebab die paling hensem dan kacak.. Lagi2 tang suara die seksi okey.. Buat hati i cair dengar suara die.. Pang!!!! di situ.. Eh Affan pon dah tahu tau Thor ni boyfriend aku.. Siap boley cakap lagi dalam wayang **Huny huny boyfriend huny tu.. =D

Sebelum tengok movie kasi layan ini budak main game.. Eh Ayu ngn Ah Seng join sekali tengok movie..

Dah penat layan movie basah tekak di Teh Tarik Place.. Pastu pulang..

piece : kathyjem

6 comments:

[z@ck] said...

nmpk menarik la plak scones tu..huhuhu..lapaaaaq

kathy jem said...

tgh lapar tngk makanan mesti nmpk sedap kan..hehe ;)

Mooniqueen said...

Dia roti ke sis?ke lain sikit?

fiszah_pjo said...

kulit khaty cantik!..camne pun nmpk gojes je :)

kathy jem said...

Mooniqueen : lebih kurang la tapi rase die lagi padat..sedap cube la try.. =)

kathy jem said...

Fiszah : tq awk.. =)