Klik Yer!! Mekasih...

Friday, March 7, 2014

Raiisah Dalam Majalah Ibu&Anak Edisi MAC 2014

Salam Jumaat semua.. Dah jumaat dah kan.. Kejap jer besok dah sabtu cuti.. Apa plan korang besok.. Ceh tibe2 tanya plan ni..hahaha Mesti korang plan nak bawak family jalan2 kan yerla tengah musim takde air kat rumah ni.. Nak buat apa pon tak boley..

Aku tak tau nk buat apa tapi dah plan ngan Affan nak buat macam2 sebab dah 3 hari takde air kat rumah.. Baju kotor jangan cakaplah bergunung nak basuh.. huhuhu Ni yang rase nak cari Dobi ni.. Harap2 hari ni dah ada air kalo tak terpaksa jugak cari Dobi nak basuh baju macam gunung everest tu..

Seminggu ni pon ulang alik dok rumah mak Sungai Buloh.. Pengsan nak nangis hadap jem hari2..  Kalo dari rumah aku ok lagi ni dari rumah mak memang gelap2 dah kena keluar rumah..sob sob..

Sape dah beli majalah Ibu&Anak.. Sila angkat jari..hahaha

Comel betul budak yang jadi Cover Majalah Ibu&Anak ni.. Ni mesti salah sorang mak bapak die mix mat salleh.. Dah besar sure lawa..

Eh eh terselit pulak gambar Birthday Raiisah kat dalam ni..hehehe Terima Kaseh sekali lagi Pija.. =)

piece : kathyjem

7 comments:

Chekgu Azrine said...

raiisah pun comel jugak..mcm anak mat salleh jugak..heheheh

Petak Bunga said...

potong..wat kenangan ni.

kathy jem said...

Chekgu Azrine : hahahaha matsalleh hidung penyek..keke

kathy jem said...

Petak Bunga : harus..hehehe

Hafiz Hafizol said...

Comelnya awak Raisaa!

Hunny Kitty said...

best best.....hehe meh singgah kingdom hello kitty i.. :D

hajar zolkepli said...

la akak dok sg buloh ke...kwsn mana tu?hehe