Klik Yer!! Mekasih...

Friday, March 28, 2014

Geng BCM di Sri Nirwana Maju Bangsar

Lamanye tak makan Nasi daun pisang kar Nirwana ni.. Bad kata nak belanja makan die suruh kiteorang cari tempat makan yang best yang sedap tapi budjet dalam 300..hehehe Kena bagitau budjet banyak tu ko tau jer la laki2 kat Branding Creative & Multimedia (BCM) ni makan tak hingat semua pon korang nak oder kan..hahaha

Ingat nak ngi The Daily Grind Bangsar tak jadi memandangkan dorang ni nafsu besor jadi cancel makan nasi mamak jer.. Lagi pon Bad budjet banyak tu jer jadi cukuplah nak makan kat Nirwana ni.. Kalo Daily Grind pengsan Bad nak membayornye..

Charles ngan Victor pegi awal cop tempat kalo tak memang kena Q la kat Nirwana ni lunch hour pek tu..

Wajah yang tidak sabar mahu makan... =)

Makan daun pisang dulu yer..Pon sodap! hakhakhak..

Nak jugek muncung tu...

Sesi membubuh lauk pauk..hehe

 Meor tak sabar, makan dulu nak tunggu Ayam goreng lambat sangat..

Nampak orang beratur tu... Gile tahap kesabaran diorang menunggu ni tinggi dengan panasnye.. Kalo aku dah cabut dah makan tempat lain..hehehe Sebab tu sape nak makan sini time lunch sila datang awal sebab kat sini tempat die terhad..

Ok mari kite mengunyah beramai-ramai..hehehe

Banyak memang puaslah makan lagi2 peria goreng tepung tu terbaik sedap ranggup.. Aku sampai bertambah-tambah peria goreng tepung tu..

Sotong goreng tepung.. 

 
 Bad..

 Zaid..

 Munky..

Victor..


Meor

Saya.. Aishah sori gambar awak akak tak letak sebab Munyk ambik gambar Aishah nampak bambam nanti Aishah marah akak pulak..ampun Adik..

Kak Yana..

Alololo cuweet baby boo suap Aishah..hahahah =P Nampak muke aku tu, tu muke nak mintak tambah peria goreng namanye..kekeke

Tambah lagi tak cukup..

Tengok makan 8 lapan orang pon dah harga macam ni, apa tah lagi nak makan kat Daily Grind Bangsar tu.. Mau 1k kena bayor..ahaha Cian Bad kopak duit die..

Haaa kenyang padat..

Terima kasih Bad coz sudi belanja kami lagi semoga Bad sentiasa murah rezeki.. Aminnn.. Dah jom balik!

piece : kathyjem

14 comments:

Hafiz Hafizol said...

Bad bila nak belanja kita ? haha

Siti Shuhadah said...

waaa... bestnye kathy makan de org belanja... bagus erk kawan kathy tu..murah rezeki dia belanja kawan2...

Fauziah Mahad said...

Erm dah dekat ngan office akk...mmg selalu mkn kat situ...kalau tak leh terserempak ngan katty

Fauziah Mahad said...

Erm dah dekat ngan office akk...mmg selalu mkn kat situ...kalau tak leh terserempak ngan katty

Petak Bunga said...

musim air tak de ni..sesuai makan gini.

BUNDA a.k.a KN said...

Meriah...merah menyala lauknyer...
Salam ziarah dan salam hujung minggu dari bunda..

kathy jem said...

Hafiz : nnti sms bad mintak die belanja..hehehe

kathy jem said...

Siti Shuhadah : tula die memang suke belanja..ada duit lebih mesti ingt kawan2..

kathy jem said...

Fauziah Mahad : yeker..ofis akak kat bangsar area mane?

kathy jem said...

Petak Bunga : kan dgn cuaca panas mkn lak lauk kari..mmng layan betul..hehehe

kathy jem said...

BUNDA a.k.a KN : terima kaseh akak Bunda..selamat berhujung minggu jgk... ;)

FADLINA MOKHTAR said...

kat mana tempat tu kathy.

kathy jem said...

FADLINA MOKHTAR : kt depan Bangsar Village II, sebelah Am Bank..

mona said...

amboi munky smp berpeluh dok mkn nasi daun pisang hahaha...

-kak mona-